Celeb

Köllő Babett és lány Amerikába költözik?

  • Szerző:nuus
  • 2024.04.15 | 10:15

Hol látja a jövőjét Köllő Babett gyermeke? Köllő Babett és lánya, Milla a kapcsolatukról és közös életükről meséltek a Palikék Világa by Manna Ilyen az élet műsorban.

Milla, Köllő Babett tizenhárom éves lánya már elgondolkodott azon, milyen karriert szeretne magának. A fiatal lány azt tervezi, hogy a jövőben az üzleti életben szeretne érvényesülni. Jelenleg is ő szerkeszti anyja videóit és fotóit, amelyeket a színésznő megoszt. Babett édesanyja korábban zöldkártya-lottón nyert letelepedési engedélyt, és azóta az Egyesült Államokban él – Milla is szívesen költözne oda a nagymamájához.

Fotó: Köllő Babett / TV2

Anya mindig mondja, hogy lehetőleg maradjak a közelben, de nagyon szeretnék kimenni, egyetemeket is néztem, például Bostonban

– nyilatkozta Milla, és Babett így folytatta: “Zöldkártyát mi is igényeltünk családegyesítés jogcímén, hogy ha esetleg oda szeretne menni. Természetesen öcsém is biznisz szakon végzett az egyetemen, nyilván neki is ez az irány, valami miatt ezt szereti. ”

Ő nagyon szeretne menni, én viszont nehezen tudom elképzelni, hogy külön földrészen éljünk, mert ő az egyetlen lányom. Nekem Los Angeles annyira nem jött be, mint neki. Dunaújváros is jobban tetszik

– mondta Babett, és azt is hozzátette, ha a lánya úgy dönt, hogy Amerikába szeretne menni, nem lesz egyedül, hiszen vele tart.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló