Bulvár

Fejbe lőtte magát egy kormányhivatalnok, valami nagyon nyomasztotta

  • Szerző:nuus
  • 2022.05.02 | 10:48

A Vas megyei kormányhivatal dolgozója hétvégi házánál lett öngyilkos.

A Vas megyei Balogunyomban egy vadászati ellenőrként dolgozó kormányhivatalnok a nyílt utcán lett öngyilkos pénteken. A szomszédok szerint a férfi felesége is ott volt, de már nem tudta megakadályozni a tragédiát. S.Gyulát válságos állapotban szállították kórházba, ahol vasárnap hajnalban elhunyt. A férfi egy engedéllyel tartott, 9 milliméteres kaliberű fegyverrel lett öngyilkos – írja a Blikk.

A férfi Szombathelyen élt a feleségével,

de mostanában főképp a közeli faluban lévő hétvégi házában tartózkodott. Az 54 éves férfi a Vas Megyei Kormányhivatal Mezőgazdasági Osztályán dolgozott vadászati felügyelőként. Vadásztársai nem értik, miért végzett magával a férfi.  A férfi felesége nem akart nyilatkozni a történtekről. „A tragédia előtt nem sokkal még ott voltam nála és arról beszéltünk, milyen munkákat fogunk elvégezni együtt a hétvégén. Aztán elmentem, és amikor visszaértem, a rendőrautók már itt álltak a ház előtt és le volt zárva minden. Már napok óta

látszott rajta, hogy valami rettenetesen nyomasztja.

Mindig vidám volt, de mostanában jóval szótlanabb lett valamiért. Tudtam róla, hogy gondjai lehetnek a magánéletben, de nem nagyon beszélt róla, inkább magába fojtotta az érzéseit”  – mondta el a Blikknek az öngyilkos férfi egyik régi ismerőse. A rendőrség közigazgatási eljárás keretein belül vizsgálja az esetet.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
TV
Durva döntést hozott a Netflix
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 03.