Bulvár

Schobert Norbi bejelentette: Eddig bírtam, visszavonulok

  • Szerző:nuus
  • 2023.05.07 | 20:18

Úgy véli, ez a mostani vizsgálat nem véletlen volt.

Schobert Norbi először szólalt meg azóta, hogy a Gazdasági Versenyhivatal 40 millió forint bírsággal sújtotta a Norbi Update termékek forgalmazóját.


Norbo először szólalt meg a botrányos ügy óta. Norbi a Blikknek elcsukló hangon beszélt arról, hogy visszavonul.

Eddig bírtam, visszavonulok. Ez a vizsgálat és az, hogy mindenféle hazugnak neveznek, most padlóra küldött, és innen már nem tudok felállni. Ez a kampány olyan most, mintha eddig végig hazudtam volna, közben a visszajelzések és a klinikai vizsgálatok szerint is százezrek életét mentette meg a rendszerem

– kezdte Schobert Norbert, akinek az elmúlt években több nehézséggel is szembe kellett néznie. Úgy véli, ez a mostani vizsgálat nem véletlen volt, valaki kielemezte a Norbi Update oldalra feltöltött videókat.

A GVH korábbi közleményében a vizsgálat eredményeivel kapcsolatban azt közölte: egyebek mellett a termékek hatásait, összetételét, a diéták eredményességét illetően tévesztette meg a cég a fogyasztókat. .

Velem példát statuálnak, mert első voltam nemcsak az országban, de a régióban is abban, hogy olyan termékeket forgalmazzak és olyan módszereket kínáljak, amelyek hozzájárulnak egy egészségesebb életmód kialakításához. Tíz éve és öt éve is indult ilyen vizsgálat a GVH részéről, ám akkor a klinikai vizsgálatok eredményét bemutatva elálltak a büntetéstől. A hogyanról még nem döntöttem, de az biztos, hogy ezután valami másra fogok fókuszálni és a kommunikációmon is változtatni fogok

– jelentette ki Norbi – írja a lap.

Forrás: ATV


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló