Sztárok

Bereczki Zoltán külföldön kezdhet új életet

  • Szerző:nuus
  • 2024.05.16 | 11:30

Egy holland férfi figyelt fel a színészre, aki közölte: szeretne Bereczki Zoltánnal együtt dolgozni. Ki is ment Amszterdamba.

Bereczki Zoltán az RTL reggeli műsorában elárulta, hogy nemzetközi karrier előtt áll, bár semmit sem szeretne elkiabálni – írja a kiskegyed.hu.

A színész elmesélte, hogy egy holland úriember figyelt fel rá.

Bereczki Zoltán külföldön kezdhet új életet/Fotó: MTI/Balogh Zoltán

„Megkeresett egy holland úriember, hogy figyel egy ideje és szeretne velem dolgozni. Egyébként ebben a dologban kicsit előjött a korom, hogy miért nem egy húszévest talált magának, de meggyőzött, hogy a kor nem számít semmilyen műfajban. Azt mondtam, hogy oké, ha ennyire hiszel benne, akkor vágjunk bele. Kimentünk Amszterdamba, ott a világ egyik legkomolyabb stúdiójában fölvettünk három dalt, és ebből két klipet már leforgattunk… Félve álmodozom, mert harminc éve állok színpadon, volt már mindenféle ígéret, és volt már csalódás is sok. Úgyhogy remélem, ez most egy megvalósuló álom.”

-mesélte a színész, aki már Geszti Péternek is mesélt a mesés lehetőségről az Adom a napomcímű műsorban. Arra a kérdésre, hogy mi történne egy nemzetközi karrier esetén feleségével, a színésznő Bata Évával és kislányukkal, ezt felelte:

„Ő azt mondta, ha ez úgy alakul, ahogy az álmokban alakulna, ő is szívesen velem tartana. Azért még nem járatom ezen túlzottan az agyam”

– szögezte le a színész.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló