Celeb

Dekoltázst villantott a valóságsztár

  • Szerző:nuus
  • 2024.05.17 | 20:30

Chloe Burrows a brit Love Islands valóságshow hetedik évadának sztárja Ibizán nyaralt az ott bulizók legnagyobb örömére. Nem csoda, hogy minden szempár rá szegeződött, mivel szinte alig takarta valami a mellkasát.

Chloe Burrows gondoskodott arról, hogy mindenki megforduljon utána Ibizán – írja a dailymail.co.uk. A brit Love Islands valóságshow hetedik évadának sztárja elindult az ibizai éjszakába bulizni. A televíziós személyen csupán egy falatnyi sárga ruha volt, bronzos bőrét és dekoltázsát a mulatozáson részt vevők mind megcsodálhatták.  amikor csütörtökön egy ibizai éjszakai kirándulásra indult.

Chloe Burrows a Love Islands hetedik évadának sztárja ebben a falatnyi sárga ruhában indult bulizni Ibizán/Fotó: Instagram/Chloe Burrows

Amúgy a valóságshow sztárja nemcsak külsejével és a reality műsorral került a figyelem középpontjába, hanem azzal, hogy a Love Islands forgatása után egy dokumentumfilmet készített arról, miként használják ki a televíziók a hírességeket haszonszerzés céljából. Színlelt szerelmekről és paparazzi fotókról rántotta le a leplet.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Gasztró
Jó hír a sör szerelmeseinek!
  • szerző:nuus
  • 2024. 05. 07.