Sztárok

Lenny Kravitzért még mindig rajonganak a nők, így kedveskedik nekik

  • Szerző:nuus
  • 2024.05.29 | 13:33

A 60 éves Lenny Kravitz még mindig szexszimbólum és annyira szereti a nőket, hogy úgy véli: a hölgyeknek kellene a világot irányítaniuk.

A most 60 éves Leonard Albert „Lenny” Kravitz, amerikai énekes-dalszerző, producer, színész és rendező, a rocktörténet egyik emblematikus alakja. Nemcsak a dalaival, hanem a magánéletével is sokat foglalkozik a sajtó. Kravitz egy érdekes egyéniség, nem mindennapi életúttal. Néhány érdekességet összeszedett a wmn.hu.

Kravitz ugyanabba a középiskolába járt, mint a Guns N’ Roses gitárosa, Slash. A két zenész Always on the Run címmel közös dalt is írt.

Lenny Kravitz átadná a világ vezetését a nőknek/Fotó: Facebook/Lenny Kravitz

Nemcsak a zene rdekli, hanem más szenvedélye is van. Lakberendező céget működtet Kravitz Design néven, amelyben számos szakember az ő ötleteit valósítja meg.

Egy későbbi hollywoodi szupersztár egyszer szeretett volna szereplni a klipjében, de visszautasították. Az 1991-es Stand By My Womanhez készült videóklip főszerepére Angeline Jolie is jelentkezett, de a rendező nem találta elég jónak a szerepre.

Titokban eljegyezték egymást Nicole Kidman színésznővel. Amikor Nicole-t egyszer megkérdezték, milyen egy sorozatban szerepelni Kravitz lányával, Zoe-val, azt a megdöbbentő választ adta:

“Nos, jól ismerem a lányt, mert az apjának a jegyese voltam.”

Kapcsolatuk 2003-tól 2005-ig tartott.

Kravitz még mindig szexszimbólum és  a külsején kívül tesz is azért, hogy imádják a nők. Úgy véli, jobb világban élnénk, ha nők töltenék be a legfontosabb pozíciókat.

„Itt az idő átadni az irányítást a nőknek! Eddig a férfiak kezében volt, és nézd meg, hova jutottunk.”

-üzente a közösségi oldalán. A rocksztár július 30-án a Papp László Budapest Sportarénában ad majd koncertet.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló