Bulvár

Megszólaltak a szervezők Tóth Andi botrányáról: az énekesnő nem volt a topon

  • Szerző:nuus
  • 2022.05.29 | 17:18

Az énekesnő szerint "ótvar volt" a hangosítás ő pedig végigkáromkodta a fellépését.

Rosszul sikerült Tóth Andi nagyváradi koncertje. Az énekesnő szerint “ótvar volt” a hangosítás ő pedig végigkáromkodta a fellépését. Az ügyben az Andit követő fellépők, Majkáék is megszólaltak, valamint a szervezők is elmondták a véleményüket.

Mi saját technikát viszünk a koncertekre, nem volt semmi problémánk. Andival épp csak összefutottam, de nem beszéltünk arról, hogyan sikerült a koncertje, mi pedig nem észleltünk belőle semmit, mert már az öltözőben voltunk, amikor színpadra lépett

 – nyilatkozta a Blikknek Curtis.

A lap megkereste szervezőket is, hogy megtudjuk, ki hibázott. A technikáért és koncertekért felelős koordinátor azt mesélte, több probléma is adódott Andi fellépésekor.

A művésznő közvetlenül a koncert előtt érkezett, így nem volt lehetőség a hangbeállásra. Aztán az előadás ideje alatt folyamatosan markolta a mikrofon kapszuláját, ami gerjedést okozott. A visszahívásos dalnál nem mondta be, melyik dalt kéri elindítani, így ugyan a koncert előtt kaptunk egy felcímezett és beszámozott felvételt, de a kérdéses dalnál nem lehetett tudni, melyikre gondol. Továbbá, amikor a művésznő nem énekelt a mikrofonba, mindig leengedte azt a törzse mellé, így erős jelet vett a monitorhangfalakból, amiket ő kért, hogy nagyon hangosan szólaltassunk meg

mondta el a  Debreczeni Sándor, a Minden Magyar Majálisa rendezvény egyik szervezője és hozzátette, folyamatosan próbáltak segíteni Andinak.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló