Bulvár

Ennél gusztustalanabb nem lehetne Schobert Norbi: Vetélései miatt bántotta konkurensét

  • Szerző:nuus
  • 2023.06.01 | 13:18
  • trendindex: 6

Jó ideje tart Schobert Norbi és Burján Szafi háborúja.

Szafi úgy döntött, hogy a Béres Alexandra és Schobert Norbi között kialakult botrány miatt a Storynak maga is elmondja, milyen konfliktusok zajlottak Norbi és közte az elmúlt években.

Az első nagy, nyilvánosan zajló vitájuk egészen 2015-ben volt: ekkor a Nébih Norbi által forgalmazott, problémás termékeket hívott vissza, amiket Szafi webáruházában is lehetett kapni…. innen indult minden.

Burján Szafi a Story magazinnak számolt be arról, pontosan mi is zajlott a háttérben akkor, illetve meddig fajult a köztük lévő vita. A Nébih-botrányt megelőzte még pár szóváltás közöttük:

Táplálkozási tanácsadóként Norbi első termékeit még én magam is ajánlottam az ügyfeleimnek, de csalódtam benne, amikor irányt váltott a cége. Olyan elvek – és ezek mentén olyan termékek – jelentek meg, amelyekkel már nem értettem egyet, sőt, a kalóriatartalom sem volt feltüntetve rajtuk. Ezt jeleztem Norbinak, mire ő kijelentette, ha nem tetszik valami, csináljam utána jobban, majd kitiltott a Facebook-csoportjából

– nyilatkozta Szafi a lapnak, hozzátéve: sok vásárlót vitt addig Norbi üzleteihez, amit ő ingyenes ajánlások formájában tett meg, semmit nem várva cserébe. Amikor őt kitiltották a csoportból, a Szafit támogató nők is kiléptek.

A Nébih-botrány csak mindezek után következett be. Az étkezési tanácsadó szerint Norbi szándékos lejárató hadműveletbe kezdett: úgy kommunikálta az esetet a nyilvánosság számára, mintha a vetélytársának köze lett volna a problémás termékek gyártásához.

„Kértem, vegye le ezt az oldaláról, de nem tette. Kiemelt posztként futott. Akkor találkoztam először a szándékos rosszindulatával” – mesélte Szafi.

De itt nem állt meg a kettejük közötti harc…

Az egész hadakozásunk alatt az volt a legfájdalmasabb, amikor a vetéléseim miatt bántott. Sajnos, három is volt, mondanom sem kell, mekkora tragédia ez egy nő számára. Norbi ezt is az ellenem indított kampányában használta fel, mondván, erről is a mindenmentes táplálkozásom tehet.

Szafi már elengedte a történteket

A gasztroblogger azt mondta, mára sikerült lezárnia a történteket magában.

„Izgalmas játék volt, amiben félholtan védtem a cégünk termékeit. Az én életemben nem jó szerep jutott Norbinak, de akkor is nagy tanító volt, no, nem szakmailag, sokkal inkább emberileg. Bármit mond, már nem veszem magamra, megtanultam a leckét. Ugyanakkor nagyon felháborít, hogy Béres Szandit belekeverték a rágalmaikba. Ezt már én sem bírtam szó nélkül hagyni. Az ő meghurcoltatásait látva, belőlem is előtörtek a régi sérelmek” – emlékeztetett Szafi a botrányra.

Mint hozzátette, szerinte ma már Norbi is másképp viselkedne.

Ez a részéről annak idején hatalmi harcnak indult, amit az ego szült, nem az észérvek. Szerintem akkor még sok mindent másképp gondolt, nem tudta a sikert helyén kezelni

– jelentette ki Szafi, aki elárulta, részéről lezártnak tekinti a köztük lévő háborút.

Én pedig csak annyit szeretnék, hogy ha úgy adódik, végre köszönjünk egymásnak az utcán, ne mindig lesütött szemmel menjen el mellettem.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló