Bulvár

ByeAlex porig alázta Ganxsta Zolee-t – „Nem a Döglégy vagy, hanem a magyar pletykacica”

  • Szerző:nuus
  • 2023.06.03 | 13:18

Ganxsta Zolee Ábrahám Róbert műsorában beszélt ByeAlexről, ahol azt állította, hogy az énekes egy fellépés előtt pánikrohamot kapott, és nem mert felmenni a színpadra. Zolee elmondta, hogy Alex a kint lévő hatalmas tömeg miatt stresszelt, ám amikor a rapper igencsak határozottan ráparancsolt, rögtön kiment a színpadra.

ByeAlex szerint azonban ez mind szemenszedett hazugság. Az énekes egy terjedelmes Facebook-bejegyzésben üzent a frontembernek, meglehetősen dühös hangnemben. Szerinte sosem kap pánikrohamot a fellépések előtt, hiszen imádja a koncerteket, és igyekeznek a hatalmas tömegek előtt is még hatalmasabb bulikat csapni.

Az énekes posztját változtatás nélkül közöljük:

ma reggel ezeket a cikkeket láttam szembejönni magammal kapcsolatosan. először is azon nyomban leszögezném: ezek nem igazak, ezek a gangszta zoli által kitalált hazugságok! soha életemben semmilyen koncertem előtt nem kaptam pánikrohamot, soha ehhez hasonló dolgok nem történtek velem! imádom a koncertjeinket, szeretem ami ott történik. aki eljár a velünk szórakozni és látott már engem a barátaimmal zenélni, az biztosan tudja hogy bármekkora is legyen egy adott koncerten a tömeg, mi mindig igyekszünk a legnagyobb bulit csinálni!

én azt hittem, hogy a gangszta zolinak ennél több esze van! bemegy egy ilyen netes műsorba a dopemannal és tényleg én vagyok a téma? nem elég érdekes sem ő, sem a dopeman együtt, hogy ne rajtam nevetgéljenek, és ne rólam menjenek ilyen kamu hazugságok?

általában nem reagálok az ilyen celeb ugatásokra velem kapcsolatosan, de ez túlmegy egy határon, mert hogy az én egészségügyi állapotom kapcsán tesz egy kijelentést, amely NEM IGAZ! zoli ezt mégis hogy? miért? én ennél téged többre tartottalak. ez mi ez a kislányos pletykálás kamerák előtt? “byealex ezt meg azt meg amazt…” nincs más téma nagy öregek? rólam kell hazudozni? rajtam kell nevetgélni? nincs valós teljesítmény amiről beszélhetnétek? velem kell promózni ezt a műsort? ezen elgondolkodnék a helyetekben.

Mi történt? Koncertje előtt kapott durva pánikrohamot ByeAlex

továbbá: a pánikroham egy kurva komoly dolog! szerintetek, ha valaki ettől szenved, akkor az a helyes reakció, hogy ott ültök benn négyen vagy öten faszom tudja és ezen röhögcséltek?

ha ez valóban megtörtént volna velem így, akkor ezek szerint te egy olyan ember vagy, aki bemegy és elmondja akárkinek kamerák előtt és még ki is nevetsz érte?

én a dalaimon kívül ilyen pszichés dolgokról sosem beszéltem újságírónak. te bemész és az én pszichés állapotomról hazudozol? ez mi? meg olyanokat mondasz, hogy nem való nekem közönség? fater: akkor nem kell mosolyogni meg jópofizni a backstageben! mert ugye ez történt legutóbb, egy éve nyíregyházán. beszélgettünk, storyzgattunk, iszogattunk. én nem gondoltam, hogy mi ilyen rosszban vagyunk, hogy aztán bemész egy ilyen clickbait műsorba és engem szapulsz, rólam gyártasz anekdotákat.

nevetgéltek én rajtam? olyanokat állítva, hogy én anno bánkon azért mondtam le egy koncertet, mert muskátli volt a színpadon? miről beszéltek gyerekek?! konkrétan színpad nem volt, amire a cuccainkat fel tudtuk volna tenni, akkora szerződésszegés volt, mint a jupiter! ennyire értetek ti a “szakmánkhoz”?

vihogtok ott mint valami óvodások: “haha a byealex, haha ez meg az a byealex.”

ez ma magyarországon a média? ebbe az irányba megyünk: a lázítás, az uszítás, a hazudozás? ezt képviselitek? ezért nem ér ma már semmit az ismertség. ezért van nulla értéke, mert még az olyan egykori menő arcok is, mint ti a dope lacival, beültök nénisen röhörészni és másokat szapulni bármilyen műsorokba. sajnálom zoli, hogy ilyen vagy. sajnálom azt is, hogy ezt kell posztolnom rólad. te nem a döglégy vagy, hanem a magyar pletykacica.

ja igen: próbáltalak hívni mielőtt ezt leírtam, de kinyomtál” – fogalmazott a bejegyzésben.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sport
Európa bajnok lett Érdi Mária
  • szerző:nuus
  • 2024. 02. 23.
Időjárás
Érkezik a keleti szél
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 09.