Celeb

Szexi fotóval ünnepelte 43. születésnapját Bódi Sylvi

  • Szerző:nuus
  • 2024.06.08 | 20:49

Bódi Sylvi 43. születésnapja alkalmából készült szexi képeit feltöltötte az Instagram oldalára. A modellről korábban már kiderült, hogy szeret a hálószobában játszadozni. A lovaglópálca az ágya mellett van.

Bódi Sylvi modell a 43. születésnapját egy szexi fotóval ünnepelte. A képeket a rajongói legnagyobb örömére az Instagramra fel is töltötte.

A modell mostanában merész, meztelen, illetve fehérneműs fotókat posztol közösségi oldalain. Nem is olyan régen, az ágyában piros melltartóban lévő fotót rakott fel magáról. A Farm VIP egykori szereplője az év elején Balin járt, hosszabb időt töltött az indonéz szigeten és szörfös tábort is tartott.

Bódi Sylvi 43. születésnapja alkalmából egy szexi képet posztolt az Instagramjára/Fotó: Instagram/Bódi Sylvi

Bódi Sylvi korábban több férfimagazinnak is levetkőzött, és naptárokon is megmutatta bájait – írja az origo.hu.

“Nem kritériumok alapján választok magamnak partnert, hanem az energiája fog meg valakinek. Szeretem, ha egy férfi határozott, magabiztos, intelligens és jó humorú. Vonzanak a rosszfiúk is, szeretem, ha egy férfinak „a szeme se áll jól”… Legyen érzéki, vad, szenvedélyes szerető! Gyengém, ha szép a kézfeje és érzéki szája van”

-nyilatkozta az erősebbik nemről a modell.

Egyszer szadomazo öltözékben is fotózták, akkor elárulta, hogy szeret játszadozni.

“A lovaglópálca például a hálószobám állandó tartozéka. A namíbiai törzsfőnöktől szerzett hatalmas machetével egyetemben, ami közvetlenül ott van az ágy mellett”

– ezt 2011-ben nyilatkozta.

(via)


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló