Celeb

Csőbe húzták Molnár Anikót, bottal ütheti a pénze nyomát

  • Szerző:nuus
  • 2024.06.11 | 20:49
  • trendindex: 6

Átverés áldozata lett Molnár Anikó. Az egykori Való Világ sztár, aki azóta már Only Fansen nagy karriert futott be pénzt adott kölcsön egy férfinek, aki azóta sem hajlandó azt visszaadni. Anikó ezen kiakadt és feljelentést fontolgat.

Pénzt csaltak ki az egykori Való Világ sztártól, aki azóta már Only Fansen futott be karriert – írja blikk.hu. Anikó jóhiszeműsége miatt egy férfinek többszázezer forintot adott kölcsön. A pénzt azóta sem kapta vissza. Ráadásul eltűnt, nem válaszolt Anikó üzeneteire. Amikor ezzel kapcsolatban a Facebook-ra tett ki egy posztot, megjelölve az férfit, az szinte azonnal felhívta és számonkérte őt, hogy a nyilvánosságot is bevonta ebbe.

Molnár Anikótól pénzt csalt ki egy férfi, amit azóta sem adott vissza/Fotó: Instagram/Molnár Anikó

„Akkor azt az ígéretet kaptam, hogy pár napon belül rendezi a teljes összeget. Vártam, de mindhiába, ugyanis eddig a pillanatig sem kaptam belőle egy forintot sem”

– mondta Anikó. Hitegette a férfi a fizetéssel, de az említett határidőre nem érkezett meg a pénz. Most megint a nyilvánosság elé áll, hátha az illető végre rendezi a tartozását, ha mégsem, akkor feljelenti csalásért.

Állítása szerint nem is a pénz a lényeg, bár nagy összegről van szó, hanem inkább a morális elégtétel.

„Ilyenkor arra keresem a választ, miért nem tudnak őszinték lenni az emberek… Mi történik ebben a világban?”

– szögezte le Anikó.

(via)


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Lélek
Egyedülálló apa ismerkedne!
  • szerző:nuus
  • 2024. 05. 02.