Celeb

Gáspár Virág már felnőtt, és lenyűgöző bikinis fotóját bárki megcsodálhatja

  • Szerző:nuus
  • 2024.06.17 | 20:39

Gáspár Győző Dubajba utazott családjával, hogy nagyobbik lánya, Evelin 30. születésnapját megünnepeljék. A közösségi médiába a nyaralásról több képet is feltöltött kisebbik lánya, Virág, akinek bikinis fotóját bárki megnézheti.

A Gáspár család Dubajba utazott, hogy Evelin 30. születésnapját megünnepeljék. Evelin június 15-én töltötte be a harmadik X-et, és a család úgy döntött, hogy ezt a jeles alkalmat egy egzotikus helyszínen ünneplik meg. A választásuk Dubajra esett, ahol egy négycsillagos luxusszállodában szálltak meg – írja az nlc.hu.

Gáspár Virág édesapja Gáspár Győző és édesanyja, Gáspár Bea társaságában még nagyon fiatalon/Fotó: MTI Fotó: Kollányi Péter

A családtagok aktívan posztoltak a közösségi médiában, beszámoltak a dubaji kalandjaikról. Evelin és Virág lenyűgöző alakjukat is megvillantották a medenceparton készült fotók és videók alapján. Virág büszkén pózolt a kamerának, látszik rajta, hogy magabiztosabb lett az utóbbi időben. A képeket Instagram-oldalán ön is megnézheti.

Virág korábban elmondta, hogy bár nem bánja a Gáspár család ismertségét, de ő inkább az átlagos életet választotta volna. A Győzike Show miatt az iskolában sokat csúfolták, ami megnehezítette a gyerekkorát. Szerencsére ma már jobban érzi magát a bőrében, és boldogan ünnepli nővére születésnapját Dubajban.

(via)


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sztárok
Kórházba került Ian McKellen
  • szerző:nuus
  • 2024. 06. 18.