Sztárok

Újabb világsztárt igazolt a HELL: Eva Mendes is magyar vizet iszik

  • Szerző:nuus
  • 2024.06.17 | 17:33

A frissítő végtelenszer újrahasznosítható, BPA-mentes belső bevonatú aludobozban, szénsavas és szénsavmentes verzióban kapható. 

Innovatív szűrési technológiával – úgynevezett CrystalTower-eljárással – készült, 250 és 500 ml-es alumíniumdobozban kapható kristálytiszta ivóvízet dob piacra Floewater néven a HELL – írja a Kreatív Online.

A frissítő végtelenszer újrahasznosítható, BPA-mentes belső bevonatú aludobozban, szénsavas és szénsavmentes verzióban kapható.

A Floewater reklámjában Eva Mendes amerikai színésznő játssza a főszerepet. A világsztár életfilozófiájától nem esik távol az ilyesmi, Mendes köztudottan odafigyel az egészségére, így karizmája és elkötelezettsége híven tükrözi a márka értékeit.

FloeWater – Crystal clarity in every drop

Csatlakozz Eva Mendeshez, és válaszd a környezetbarát, kirstálytiszta FloeWatert! 🐋 https://floewater.com/ #FloeWater #CrystalClarity #SustainableHydration #DrinkFloeWater

A Floewater is meghódíthatja a külföldi piacot

A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján közzétett konszolidált eredménykimutatás szerint a Hell Energy Magyarország Kft. nettó árbevétele a 2022-ben csaknem 150 milliárd forint volt, amelyből a belföldi értékesítés 61,8 milliárd forintot, az exportértékesítés 88 milliárd forintot tett ki.

Szondy Réka az MTI-vel közölte, az exportértékesítésből 68,194 milliárd forint az Európai Unión (EU) belülről, 19,947 milliárd forint EU-n kívülről származott 2022-ben.

A 2021-es évben a vállalat nettó árbevétele 100,496 milliárd forint volt, ebből a belföldi értékesítés 44,322 milliárd forintot, míg az exportértékesítés 56,174 milliárd forintot tett ki.

A cég adózott eredménye 2022-ben 13 milliárd forint, míg egy évvel korábban 15,5 milliárd forint volt. A társaság részvényeivel a BÉT Xbond piacán kereskednek. A nyilvános cégadatok szerint a Hell Energy Magyarország Kft. a tavalyi üzleti évben átlagosan 1062, egy évvel korábban pedig 867 munkavállalót foglalkoztatott.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Mobiltech
Nagy változás jön a Vibernél
  • szerző:nuus
  • 2024. 05. 17.