Bulvár

Tóth Gabi hosszasan vallott a bűntudatról

  • Szerző:nuus
  • 2023.07.03 | 11:48

Tóth Gabi a csalad.hu-n tette közzé legújabb írását.

Tóth Gabi őszintén vallott arról, hogy bűntudatot érez amiatt, hogy sokszor ott kell hagynia kislányát a munka miatt.

Tóth Gabi
Fotó: TV2

Biztos Ti is jártatok már úgy, hogy egy gondolat elkezd motoszkálni a fejetekben, és az élet úgy hozza, hogy onnantól kezdve napokig, sőt hetekig csupa olyan esemény, beszélgetés talál meg, ami ahhoz a gondolathoz köthető.

– fogalmazott az énekesnő. Elmondása szerint ez történt vele mostanában. Egyik nap a szokásosnál is jobban mardosta “ez a bizonyos érzés”. Tóth Gabi az egyik barátnőjéről is mesélt, “gyötörte a bűntudat, miközben imádja a szakmáját, de mégis úgy érzi, hogy ha otthon van, állandóan a munkáján agyal, hogy mit kell még befejeznie, esetleg mit felejtett el, amikor meg dolgozik, akkor attól fél, hogy miről marad le éppen. Ilyen volt ez a helyzet is”.

Miközben Gabi vigasztalni próbálta a barátnőjét, rájött, hogy valójában ő sem hitte el, amit neki mondott, hiszen korábban neki is volt hasonló beszélgetése más barátnőivel.

Mostanra biztosan kitaláltátok, mi ez az érzés… igen, a bűntudat. Bűntudat mindenért! Bűntudat, ha elrontok valamit, ha mérges vagyok, ha nem vele alszom, ha vele alszom, ha büszke vagyok rá és netán megosztok egy képet róla, ha büszke vagyok rá, de nem kürtölöm világgá. (..) Bűntudat, hogy ha nem lesz munkám, miből fogok neki mindent megadni (pl. covid alatt), és persze bűntudat, ha sok a munkám és van, hogy napokig alig látom.

– írta az énekesnő, aki arról is mesélt, hogy nem tudja, hogyan magyarázhatná el a három éves kislányának, hogy nincs nála fontosabb, “de pont azért kell anyának és apának dolgoznia, hogy neki mindent megadhassunk”. Tóth Gabi azt is elárulta, hogy Krausz Gábor nagyon jó apuka, ugyanakkor szerinte az apák könnyebben élik ezt meg.

Vajon ők is nehezen egyensúlyoznak a szakmai és magánéletük libikókáján? Nekik is ilyen fájdalmas minden távozás, és még percekig zokognak az autóban, mielőtt indulni tudnának? Vagy csak nekünk, anyukáknak szakad ki a szívünk napról napra, amikor becsukjuk magunk mögött az ajtót?

– tette fel a kérdést Tóth Gabi.

A teljes írás itt olvasható.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Teszt
Kell-e nekem egy ergonomikus egér?
  • szerző:nuus
  • 2023. 09. 19.