Bulvár

Javaslok egy szó szerinti f.szmérő versenyt – Elon Musk pöcsméregetésre hívta Zuckerberget

  • Szerző:nuus
  • 2023.07.11 | 18:18

Musk már péniszt méregetne Zuckerberggel kínjában, mert nagyon népszerű a Meta Twitter-klónja kép

A múlt hét folyamán indította be a Twitter-menekülteknek szóló szolgáltatását a Meta, amelyre egész egyszerűen, akár egy Instagram-fiókkal is lehet regisztrálni. A Threadsnek pont az a lényege, mint a Twitternek (rövid gondolatok, üzenetek közzétételére szolgál), és ugyan most még kevesebbet tud, legalább nem Elon Musk vezeti, ami sokaknak elég ahhoz, hogy átvándoroljanak, vagy legalább adjanak egy esélyt Zuckerberg szolgáltatásának.

Joe Rogan Experience

Azt már Zuckerberg is elmondta, hogy a 10 millió felhasználóhoz csak hét óra kellett, a növekedés azóta szakadatlan. Egyelőre a hashtagek támogatása hiányzik, csak mobilról lehet posztolni, illetve nem lehetséges a posztok időrend szerinti elrendezése, így a feed tetején nem az ismerősök, hanem márkák, influencerek népszerű bejegyzései jelennek meg, és majd a politika is előtérbe kerül, illetve állítólag a hírek sem lesznek elnyomva.

Mindeközben Elon Musk azt javasolta Zuckerbergnek, hogy kapjanak elő egy vonalzót, és nézzék meg, kinek nagyobb a pénisze.

„Javaslok egy szó szerinti faszmérő versenyt” – ezt üzente Elon Musk, a Twitter tulajdonosa a Meta vezérigazgatójának, Mark Zuckerbergnek. A Twitter-posztja mellé még egy szemléletes vonalzó jelet is rakott. Elon Musk korábbi posztjában a Facebook-alapítóját nemes egyszerűséggel puhapöcsnek nevezte.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló