Bulvár

Kullancscsípés miatt lett nyomorék az egykori szépségkirálynő

  • Szerző:nuus
  • 2023.07.23 | 11:18

Egykor szépségkirálynőként vonult fel, ma már a mosdóba is ölben hordja a férje.

A 34 éves Kirstie Haysman, egykor sikeres szépségkirálynő, kezdetben nem értette, mi történik vele, csak azt érezte, hogy valami nincs rendben. 2015-ben iszonyú fáradtság és súlyos ízületi fájdalmak kezdték gyötörni, majd kezei eltorzultak, így a mindennapi tevékenységek sem mentek már könnyen. Az orvosok először autoimmun betegségre gyanakodtak, és kezelésnek írtak fel szteroidokat, de ezek sem hoztak megkönnyebbülést. Végül, évekkel később, Mexikóban tett látogatása során derült ki az igazság: Lyme-kórral küzd, melyet egy fertőzött kullancs terjesztett át rá.

Az antibiotikumos kezelésnek azóta is kitartóan veti alá magát, azonban a folyamatos küzdelem és a megterhelő gyógyszerek hatására Kirstie csontjai már olyan állapotban vannak, mintha sokkal idősebb lenne. A baktériumok a szervezetében továbbra sem adják fel, így a z élete teljesen megváltozott, már a legkisebb dolgokat sem teheti meg anélkül, hogy segítségre ne lenne szüksége. Az egykor aktív és energikus nőnek most már vécézéshez is férje segítségére van szüksége.

Kirstie azonban nem adja fel. Az antibiotikumos kezelés mellett a remény és az imádság ad neki erőt. Azon dolgozik, hogy újra talpra álljon, és visszanyerje egészségét.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló