Bulvár

Tóth Gabi végre “coming outolt”: Erő, büszkeség, nemzettudat és Orbán Viktor

  • Szerző:nuus
  • 2022.08.09 | 12:18
  • trendindex: 3

Nyíltan felvállalta, milyen értékeket vall, még annál is megosztóbb személlyé vált, mint amilyen alapjáraton volt.

Egy interjúban számolt be arról, miként érintették az elmúlt időszakban elszenvedett bántások, miért ment éppen Erdélybe turnézni, illetve azt is megjegyezte, értékrendjének felvállalását egy coming outként élte meg.

 

Interjút adott az Origónak, melyben többek között arra reagált, ezen értékek, illetve a vallás miképp volt jelen eddig az életében, annak ellenére, hogy a változás sokak szemében pálfordulásnak tűnhetett ezt szemlézte most az Index.

Az énekesnő a nyaralás előtt Erdélyben turnézott, ami régi vágya volt, ugyanis többször koncertezett már ott, és az ottani magyarok mindig szeretettel fogadták. Mint kifejtette, lelkileg nagyon szüksége volt erre a turnéra az elmúlt időszakban elszenvedett bántások miatt.

Hihetetlen szeretet áradt felém, és ez nagyon jólesett az után a sok támadás után, amit leginkább tavaly nyáron itthon kaptam. Azokban a nehéz hónapokban az erdélyi honfitársaim kiálltak mellettem, támogattak, és én ezt szerettem volna meghálálni, valamit visszaadni ebből a zenémen keresztül

– mondta Tóth Gabi, illetve megjegyezte: „Az erdélyi magyarok képesek voltak Románián belül a hitükkel, erejükkel megtartani Erdélyt és a magyarságot.”

Érdekel a túrázás? A természet? Akkor nézz bele legújabb videónkba, mielőtt tovább olvasnál. Ez az ország legszebb helyére kalauzol el! 

Az az álmom, hogy eljön majd az idő, talán nem is olyan sokára, amikor rólunk vesznek példát a nyugati országok. Erő, büszkeség, nemzettudat, ez a magyarság. Ez a mi küldetésünk. Meggyőződésem, hogy a magyaroknak nincs párja a világon – különlegesek, egyediek vagyunk, tele tehetséggel, szorgalommal és elképesztő kulturális hagyományokkal

Szerinte ő soha sem titkolta, hogy honnan jött, milyen értékrendet vall a magáénak, hogy látja a világot. Már 2012-ben énekelte a Nemzeti dalt a Kossuth téren Orbán Viktor beszéde előtt, de ez akkor senkinek nem tűnt föl


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló