Bulvár

Britney Spears hűtlenség miatt válik

  • Szerző:nuus
  • 2023.08.17 | 15:50

Britney Spears és Sam Asghari 2022. június 9-én házasodtak össze a popikon Los Angeles-i birtokán.

Britney Spears és Sam Asghari házassága zátonyra futott: hűtlenség miatt adták be a papírokat

Fotó: @samashgrai/Instagram

A Sam Ashgari már el is költözött a közös villából, és meglepő módon a különválás időpontját is előre datálta: július 28-át jegyezte fel a hivatalos dokumentumokban.

A válás hátterében állítólag egy heves vita zajlott, mely során a hűtlenség is terítékre került. Asghari megcsalással vádolta Britney Spearst, de egyelőre nem derült ki, hogy ez valóban megtörtént-e.

Britney Spears és Sam Asghari 2022. június 9én házasodtak össze a popikonnak Los Angeles-i birtokán. Az esküvő előtt megkötötték házassági szerződésüket is, amelyről később beszámoltak arról, hogy esetlegesen módosíthatják. Azonban ennek előfeltétele lenne az érintett felek vagyona és ingóságainak meghatározása.

Továbbá, a Femina szerint Asghari házastársi tartást követel a válás után, és a hűség miatti vádak elhangozása esetén sem tartja magát a titoktartási szerződéshez, amelyről a házasság megkötése előtt állapodtak meg.

A pár kapcsolata állítólag már jó ideje válságban volt, és az utóbbi hónapok során sok időt töltöttek külön. A hűtlenség vádja pedig az utolsó csepp lehetett a pohárban, amely végül a házasságukat is tönkretette.

Britney Spears és Sam Asghari, eredetileg 2016-ban találkoztak, amikor Asghari feltűnt Britney “Slumber Party” című dalának videoklipjében. Azóta sokat történt, és most sajnos egy újabb fejezet kezdődik meg Britney Spears életében.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Celeb
Bodrogi Gyula 120 évig akar élni
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 11.