Bulvár

Britney Spears hűtlenség miatt válik

  • Szerző:nuus
  • 2023.08.17 | 15:50

Britney Spears és Sam Asghari 2022. június 9-én házasodtak össze a popikon Los Angeles-i birtokán.

Britney Spears és Sam Asghari házassága zátonyra futott: hűtlenség miatt adták be a papírokat

Fotó: @samashgrai/Instagram

A Sam Ashgari már el is költözött a közös villából, és meglepő módon a különválás időpontját is előre datálta: július 28-át jegyezte fel a hivatalos dokumentumokban.

A válás hátterében állítólag egy heves vita zajlott, mely során a hűtlenség is terítékre került. Asghari megcsalással vádolta Britney Spearst, de egyelőre nem derült ki, hogy ez valóban megtörtént-e.

Britney Spears és Sam Asghari 2022. június 9én házasodtak össze a popikonnak Los Angeles-i birtokán. Az esküvő előtt megkötötték házassági szerződésüket is, amelyről később beszámoltak arról, hogy esetlegesen módosíthatják. Azonban ennek előfeltétele lenne az érintett felek vagyona és ingóságainak meghatározása.

Továbbá, a Femina szerint Asghari házastársi tartást követel a válás után, és a hűség miatti vádak elhangozása esetén sem tartja magát a titoktartási szerződéshez, amelyről a házasság megkötése előtt állapodtak meg.

A pár kapcsolata állítólag már jó ideje válságban volt, és az utóbbi hónapok során sok időt töltöttek külön. A hűtlenség vádja pedig az utolsó csepp lehetett a pohárban, amely végül a házasságukat is tönkretette.

Britney Spears és Sam Asghari, eredetileg 2016-ban találkoztak, amikor Asghari feltűnt Britney “Slumber Party” című dalának videoklipjében. Azóta sokat történt, és most sajnos egy újabb fejezet kezdődik meg Britney Spears életében.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló