Bulvár

Meglepő fordulat Tóth Gabi és fiatal fiúja ügyében: Már korábban is sejteni lehetett

  • Szerző:nuus
  • 2023.08.26 | 14:18
  • trendindex: 13

A táncegyüttes tagjai örülnek az egymásra találásnak.

Nagy felháborodást váltott ki az internet népéből, hogy hirtelen véget ért Krausz Gábor és Tóth Gabi kapcsolata. Hamar kiderült, hogy az énekesnő a vele fellépő táncegyüttes egyik tagjával, Papp Máté Bencével esett szerelembe.

Fotó: TV2

A Blikk értesülései szerint a csapat táncosai kifejezetten örülnek az egymásra találásnak. Úgy látják, az énekesnő és Máté is sugároznak a boldogságtól – írja a Blikk.hu.

A lap egy, a táncosokhoz közelálló forrásra hivatkozva azt írja:

Már korábban is sejteni lehetett, hogy nemcsak kollégaként tekintenek egymásra, de idő kellett, mire ezt ők is észrevették és szabadjára engedték az érzelmeiket. Ugyanúgy kedvelik és támogatják őket, mint azelőtt.

A névtelen informátor a Blikknek elmondta, emiatt nem változott senki hozzáállása, és nem alakult ki feszültség. Elmondása szerint a pár nagyon figyel arra, hogy a kapcsolatuk ne befolyásolja a munkát.

Gabinak ebben van rutinja, hiszen több párjával is dolgozott már együtt, tudja az ilyen helyzeteket kezelni. Máté pedig ebben maximálisan partner. Amikor próbálnak vagy a színpadon vannak, kollégaként viszonyulnak egymáshoz.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló