Bulvár

Harry herceg lehet az új király, III. Károly le fog mondani a trónról – Nostradamus jóslata szerint 

  • Szerző:nuus
  • 2022.09.13 | 14:48
  • trendindex: 9

A jós azt is megjövendölte, hogy II. Erzsébet királynő 2022 környékén fog meghalni.

Ismét előkerült Nostradamus, aki ezúttal a brit királyi család kapcsán jósolt meg történéseket. Legalábbis Mario Reading, az asztrológus egyik legnagyobb szakértője szerint.

Michel de Nostredame, vagy latinosított nevén Nostradamus, a francia reneszánsz neves alakja; IX. Károly francia király udvari orvosa, képzett csillagász-asztrológus, misztikus jós, gyógyszerész. Kortársai körében nemcsak pestisdoktorként, hanem látnokként is ismert volt, utóbbi tevékenysége alapozta meg máig tartó hírnevét.

Az emberiség jövőjére vonatkozó jóslatai, melyeket A próféciák c. könyvében hozott nyilvánosságra, sokak szerint ugyanis teljesültek, illetve teljesülnek.

Reading 2005-ben írt könyvet a Nostradamus jóslatainak értelmezéséről, melyben kifejtette, hogy

II. Erzsébet 2022 környékén fog meghalni, öt évvel fiatalabban, mint édesanyja.

A legszebb romok Nagyvázsony körül, varázslatos túrát mutatunk, nézz bele te is a videóba!

Erzsébet fia, III. Károly a trónra lépésekor nem fog nagy népszerűségnek örvendeni, mivel a közvélemény még mindig neheztelni fog rá Diana hercegné miatt, valamint az uralkodása sem lesz hosszú életű.

Ha Nostradamusnak igaza van, akkor III. Károly idős korára hivatkozva lemond majd a trónjáról, helyére pedig Vilmos herceg helyett valamilyen oknál fogva Harry herceg kerül IX. Henry néven.

Így Meghan Markle királynévé válna.

A szakértők szerint azt is előre látta, hogy II. Erzsébet halálával a Brit Birodalom hamarosan szétesik. Ezt három gyermek idézi majd elő, akik a háború végén születtek, és tönkre teszik az embereket, és megváltoztatják a királyságot. Ez annak tükrében különösen érdekes, hogy ugye Vilmos herceg egy héttel a Falkland-szigeteki háború lezárása után született.

Bár sok jóslat értelmezésében eltérnek, de általában egyetértenek abban, hogy megjósolta a francia forradalmat, Napóleon és Hitler fellépését; mindkét világháborút, ezen kívül többnyire olyan események előremondásában is egyetértenek, mint a német V1 szárnyas robotbomba felfedezése, a Hirosima és Nagaszaki elleni atomtámadások, avagy Louis Pasteur működése.

Ezen művekre szintén jellemző, hogy a legtöbb ilyen könyv nagyjából egybehangzóan állítja, hogy Nostradamus megjósolta az adott könyv megjelenésének idején történt fontosabb aktuális eseményeket, mint például a holdra szállást, Diana hercegnő halálát, a Challenger-katasztrófát.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló