Bulvár

Dagad a botrány Berki Mazsi körül: Megszólalt a pszichológus is 

  • Szerző:nuus
  • 2022.09.25 | 16:18

Egyre több hír jelenik meg arról, hogy Berki Krisztián özvegye, egy másik férfi oldalán találta meg a boldogságot.

A pletykák szerint a szerelem már hónapok óta tarthat, amivel önmagában nem lenne semmi probléma, hiszen Mazsi felnőtt ember, aki azt csinál, amit csak akar, de mégiscsak furcsa annak fényében, hogy Berki Krisztián gyermekének édesanyja még mindig azt kommunikálja, hogy felemészti őt a gyász.

Fotó: TV2

Most az RTL Klub a Reggeli című műsorba hívott meg egy pszichológust, hogy Berki Mazsi kapcsán a gyászról beszéljen, szerinte Berki Mazsival kapcsolatban azért is forronganak most az indulatok, mert nem látjuk az özvegy teljes életét.

A legszebb romok Nagyvázsony körül, varázslatos túrát mutatunk, nézz bele te is a videóba!

Így csak abból egy kiragadott részletet, és sokan ennek a részletnek az alapján ítélkeznek:

Nincs olyan, hogy mikor kell vagy mikor nem kell, hanem ez mindenkinek a saját tempójában érkezik el. Lehet, hogy mi egy kiragadott részletet látunk az ő életéből, mondjuk egy családtagunk életéből, hogy négy hónap után már újra ismerkedik, vagy újra felfedezi az élet örömeit, de az ő élettörténetét, azt a kontextust, amiben benne van ez az esemény, hogy neki mondjuk már van egy új partnere, vagy hogy odafigyel magára, vagy hogy örömteli eseményeket-élményeket tapasztal meg, azt nem látjuk.

– mondta el.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló