Bulvár

“Annyira szánalmas, szar nő vagy, hogy ilyet a világ nem b*szott!” – Nagyon durván betámadták Baukó Évát

  • Szerző:nuus
  • 2022.09.30 | 11:18

Ezúttal Young G Béci, rapper állt bele korábbi villatársába, Baukó Évába.

Sokak számára nem volt meglepetés Young G Béciék megérkezése a Nyerő Párosba, az internet népe szerint Baukó Éva korábban már megírta az új páros érkezését.

A Blikk szerint mióta megérkezett Béci és felesége a műsorba a kommentelők nagyon vegyes véleményekkel bombázzák őket. Sokan egyetértenek velük, de akadnak olyanok is, akik szerint nem megfelelően nyilvánultak meg.

Az utóbbi csoporthoz tartozhat a Való Világ egykori játékosa, Baukó Éva is, aki nem finomkodhatott a véleményével, ugyanis Béci a következőket írta korlátozott ideig megtekinthető Instagram-sztorijában – írja a Blikk.

Drága Évikém! Tudom, hogy nincs szükséged hírverésre körülötted… Sose volt! Írd már le azt is, hogy pár hónapja hívtál minket, és úgy nyaltad a kis fenekünket, mint eddig senki. Kérdezgettél, infókat akartál kifacsarni… Sajnos, annyira szánalmas, szar nő vagy, hogy ilyet a világ nem b*szott!

–fogalmazott igen durván a realitysztárt, majd így folytatta:

Kérlek, járd végig a pszichiátriai osztályt, ahova elfelejtettél menni, mert te még az orvosoktól is okosabbnak érzed magad! Édes, szerencsétlen, nyomorult nő… Egy szerencséd volt a VV-ben is… annyira ferde hajlama volt a másik beteg Alekosznak, hogy miatta az lettél, aki ma vagy… egy senki!

– intézett kemény szavakat egykori villatársához Béci, akivel már a Való Világ negyedik szériájának idején sem volt felhőtlen a viszonya.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Gasztró
Jó hír a sör szerelmeseinek!
  • szerző:nuus
  • 2024. 05. 07.
Időjárás
Szerdán is lecsap a jégeső
  • szerző:nuus
  • 2024. 05. 22.