Bulvár

Autóbalesetben halhatott meg Eminem

  • Szerző:nuus
  • 2023.10.21 | 18:18
  • trendindex: 3

Egyes teóriák szerint a világsztár már rég meghalt, és helyette valaki más áll rendszeresen a színpadra

Meghalt Eminem, méghozzá egy egy autóbaleset során.

Ezután érkeznek az olyan vélt vagy valós változások a rapper munkásságában, mint hogy megváltozott a hangszíne, és a szövegeinek központi elemei is módosultak.
Összeszedtük az összes utazási tanácsunkat, ezzel teheted igazán pénztárcabaráttá! Mutatjuk! 

Nem nyugszanak Eminem rajongói. A hívek szerint a világsztár már rég meghalt, és helyette valaki más áll rendszeresen a színpadra – írta a Ripost.

Már lassan egy évtizede terjedt el az a pletyka, hogy a valódi Eminem elhunyt egy 2006-os autóbaleset során, és azóta egy androidklón helyettesíti a rappert – írta meg csütörtökön a Ripost. Mint a cikkben olvasható, a világsztár október 17-én ünnepelte 51. születésnapját, és ennek kapcsán ismét fölbukkantak azok a fotók, videók és hangfelvételek, amelyek bizonyítani akarják, hogy a 2000-es években megismert fiatalember nem igazán hasonlít igazán „öregkori verziójára”.

Elsőként a Slim Shady néven anyakönyvezett férfi kora csípi az emberek szemét. A rajongók kevéssé akarják elhinni, hogy a férfi szinte nem is öregedett az elmúlt harminc évben. Ezután érkeznek az olyan vélt vagy valós változások a rapper munkásságában, mint hogy megváltozott a hangszíne, és a szövegeinek központi elemei is módosultak.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló