Bulvár

Putyin megbukott, halálos beteg, és forradalom is készül ellene

  • Szerző:nuus
  • 2022.10.26 | 08:18
  • trendindex: 5

A brit bulvármédia szerint Putyin nemcsak  megbukott, de súlyos beteg is.

Gyakran érkeznek arról hírek, hogy Putyin halálos beteg, vagy éppen már meg is halt, csak egy dublőr helyettesíti. Ám ezek az információk inkább csak légből kapott találgatások, mint konkrét tények, ám a belső forradalomra több jel is utal az ellenzéki Ilya Ponomarev észrevételi szerint.

Ponomarev 2007 és 2016 között az Állami Duma tagja volt, így elmondása szerint belülről tudja elemezni a jelenlegi helyzetet.

Azt hiszem, ebben a szituációban már elkerülhetetlen, hogy erőszakos és fegyveres tiltakozással nézzünk szembe

– idézte az ellenzéki politikust az ATV, aki hozzátette mintegy 4 ezer honfitársa harcol a fronton az ukránok mellett, a döntő pillanatban pedig arra is készek lesznek, hogy a hazájukba visszatérjenek, és ott változást kényszerítsenek ki.

Elektromos rollerrel szaggattam az aszfaltot, na de merre tart a mikro-mobilitás? Nézz bele legújabb videónkba!

Ponomarev azt is közölte, hogy létezik az Orosz Szabadság Légiója, amely jelenleg két zászlóaljból áll, ám ezt még semmilyen más forrás nem erősítette meg.

A politikus szerint ellenálló csoportok már Oroszországon belül is működnek, és közéjük tartozik az a hadsereg is, amely augusztusban egy autóba rejtett pokolgéppel megölte Darja Duginát, a nacionalista orosz filozófus, Alekszandr Dugin lányát.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló