Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Bulvár

A szexvonaton nincsen fék – Döbbenetes, de az utasok mellett esett egymásnak a fiatal pár (+18)

  • Szerző:nuus
  • 2022.10.28 | 18:18

Egy vonaton tomboló kanos párról készült videó terjedt el az interneten, de a törvény nem tisztázza, hogy a pár büntetőjogi felelősségre vonható-e, ha a rendőrség azonosítja őket.

Egy kanos vonaton utazó pár nem tudta visszafogni izgalmát, és úgy döntöttek, hogy vad, féktelen szexbe kezdenek a nyilvánosság előtt. Két nagyon explicit videó került fel a közösségi médiára a párról, akik úgy néznek ki, mintha a 20-as éveik elején járnának.

Furcsa módon a videót posztoló fickó úgy tűnik, hogy helyet cserél és leül melléjük, hogy közelebbről is megnézhessék – ami tényleg egyáltalán nem hagy semmit a képzeletre.  Az utas vette észre először, hogy a pár gyanúsan mozog az ülések között, annak ellenére, hogy láthatóan jól érezték magukat, a pár valójában törvényt sértett, ugyanis Nagy-Britanniában a közrendről szóló 1986-os törvény szerint ugyanis a nyilvános helyeken, például a vécében való szex törvénybe ütközik.

 

 

Nem világos, hogy pontosan milyen büntetést kapna a pár, ha egy rendőr elkapná őket, de sok beszámoló szerint az embereknek csak annyit mondanak, hogy hagyják abba és menjenek tovább.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló