Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Bulvár

A szexvonaton nincsen fék – Döbbenetes, de az utasok mellett esett egymásnak a fiatal pár (+18)

  • Szerző:nuus
  • 2022.10.28 | 18:18

Egy vonaton tomboló kanos párról készült videó terjedt el az interneten, de a törvény nem tisztázza, hogy a pár büntetőjogi felelősségre vonható-e, ha a rendőrség azonosítja őket.

Egy kanos vonaton utazó pár nem tudta visszafogni izgalmát, és úgy döntöttek, hogy vad, féktelen szexbe kezdenek a nyilvánosság előtt. Két nagyon explicit videó került fel a közösségi médiára a párról, akik úgy néznek ki, mintha a 20-as éveik elején járnának.

Furcsa módon a videót posztoló fickó úgy tűnik, hogy helyet cserél és leül melléjük, hogy közelebbről is megnézhessék – ami tényleg egyáltalán nem hagy semmit a képzeletre.  Az utas vette észre először, hogy a pár gyanúsan mozog az ülések között, annak ellenére, hogy láthatóan jól érezték magukat, a pár valójában törvényt sértett, ugyanis Nagy-Britanniában a közrendről szóló 1986-os törvény szerint ugyanis a nyilvános helyeken, például a vécében való szex törvénybe ütközik.

 

 

Nem világos, hogy pontosan milyen büntetést kapna a pár, ha egy rendőr elkapná őket, de sok beszámoló szerint az embereknek csak annyit mondanak, hogy hagyják abba és menjenek tovább.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló