Bulvár

Durva: Ismert magyar énekesnő került kórházba drogtúladagolással

  • Szerző:nuus
  • 2022.10.29 | 11:24

Egy ismert magyar énekesnőt csütörtök reggel mentővel és rendőri kísérettel szállították egy budapesti kórházba

A rendőröket egy angyalföldi lakáshoz riasztották, ahonnan mentővel és rendőri kísérettel szállították kórházba az énekesnőt – számolt be róla a Blikk.

A lap szerint egy ismert magyar énekesnőt csütörtök reggel mentővel és rendőri kísérettel szállították egy budapesti kórházba. A nő erősen kábult állapotban volt, azonnal ellátták, majd toxikológiai vizsgálatnak vetették alá, amely kokaint jelzett.

Bár a lap tudja, hogy kiről van szó, a személyiségi jogai miatt nem közölték a nevét, azonban azt írják, hogy több szemtanú is felismerte őt a kórházban, amikor az orvosok bevitték.

Rögtön felismertem. Az is azonnal szemet szúrt, hogy mindkét kezét ellátták, ugyanis mindkét alkarját kötés borította

– árulta el egy szemtanú.

A rendőröket 2022. október 27-én reggel riasztották egy angyalföldi lakásba, ahonnan a mentőknek egy nőt kellett kórházba vinni. A rendőrök a helyszínen csekély mennyiségű kábítószergyanús anyagot találtak, amit szakértői vizsgálat alá vetnek.

Az ügyben a XIII. kerületi Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása gyanújával indított eljárást, gyanúsítotti kihallgatás válaszadásunkig nem történt. A nő sérüléseivel összefüggésben nem merült fel bűncselekmény gyanúja.

Hozzáteszik, hogy az énekesnő jelenlegi állapotáról egyelőre nincs információjuk, ahogy arról sincs, hogyan szerezte a sérüléseit.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló