Bulvár

Amíg Orbán ki nem öregszik a politikából, addig ő marad a mi új Kádárunk – Alaposan kiosztotta a magyar rezsimet Krúbi

  • Szerző:nuus
  • 2023.11.19 | 09:18

A közelmúltban megjelent Krúbi új albuma, ennek kapcsán készített interjút vele a Recorder.

Nem meglepő, hogy a politika is szóba került, hiszen Krúbi híresen nem kormánypárti.Nyáron még merész performansszal érkezett a Fidesz fellegvárába, a debreceni Campus Fesztiválra Krúbi és csapata, de a Sziget Fesztivál is zengett a “mocskos Fidesz”

A zenész elmondása szerint nem szeretne forradalmár szerepében tetszelegni, miközben nem érzi magát annak.

Az új lemez politikai töltetéről is kérdezték, azzal a felvetéssel, hogy „mintha lenne egy kis fásultság ebben a lemezben, hogy itthon úgyse változik soha semmi”.

A trágársághoz hasonlóan itt is inkább arról van szó, hogy Krúbi mint a politikához gyakran hozzászóló rapper hogyan van jelen az életemben. A 2022-es választások után megváltozott, hogyan viszonyulok a magyar politikához.

– fogalmazott Krúbi.

Mint mondta, már a választások előtt is kiábrándult volt, de akkor még tudott átmenetiként tekinteni a magyar politikai klímára, ” aminek jön majd helyére valami, ami vagy jobb lesz, vagy rosszabb”.

’22-ben viszont az a lesújtó, és egyben megnyugtató érzés tört rám, hogy ez a rendszer konstans. Az ellenzéki összefogás halálpontosan ugyanakkora kudarcot vallott, mint előtte bármi más, pedig már a Fidesztől függetlenül se lehetett érte lelkesedni. Elkezdtem azt érezni, hogy amíg Orbán ki nem öregszik a politikából, addig ő marad a mi új Kádárunk – 3-4 ciklusig még biztosan.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.