Bulvár

Alekosz szimbiózist alakítana ki Balázsékkal és konzekvenciákat ajánl nekik

  • Szerző:nuus
  • 2023.12.12 | 08:18

Alekosz értékelte Vadon Janit, majd bejelentkezett a helyére Balázsékhoz.

Vadon Jani kiszáll a Balázsék című reggeli műsorból. Alekosz “elődje” azt mondja, hogy az élete más irányt vett, megvalósítaná olyan terveit, amikre eddig nem volt lehetősége.

Alekosz egyből véleményt nyilvánított Vadon Janival kapcsolatban

„Szomorúan hallom, hogy a Jani kiszáll a csapatból. Jánost én kimondottan kedveltem, és úgy vélem, a szimpátia kölcsönös. Beszélgetéseinkkor mindig váratlanul emelte ki legfőbb tulajdonságaimat, legyen az a sakk, vagy éppen a testépítés.” – írta Facebook oldalán.

„Vadon Jani a rádiózás Zámbó Jimmyje.

Ő a KIRÁLY. Ki most visszavonul.

Az idő tehát elérkezett. Most lépni kell… amíg fel nem bukkan egy Sramek-féle, és el nem bitorolja azt a mérhetetlen!! szellemi örökséget, amit a kicsi nekünk hátrahagyott” – emelte a tétet.

Az érdi görögnek nem az a célja, hogy kívülálló legyen, hanem, hogy szimbiózisban működjön az új trió. „A kialakult egyben soha vissza nem térő helyzetben megragadom az alkalmat, és felajánlom! Hajlandó vagyok nagy tisztelettel beülni János helyére, és

konzekvenciámmal kiegészíteni a megbontott hármast.

A változás, lehetőség a fejlődésre.”

Alekosz terve, hogy a rádiózásban is taroljon, feltéve, ha megadják neki erre a lehetőséget. „A tévében már megvolt. Az interneten, megvolt. Az újságokban megvolt. Most jöjjön a Rádió! Alekosz az éterben is, garantáltan a legjobb választás. Meghalt a király! Éljen a király.”

Alekosz kitalált a szakításával kapcsolatban


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló