Bulvár

A balett-táncos fideszes az ellenzéki youtuberről: “Azonnal megöltem volna a tesiből felmentettet”

  • Szerző:nuus
  • 2023.12.16 | 13:18

Apáti egyébként úgy véli, Ádámék rendszeresen gúnyt űznek a művészetéből.

Egy szálloda liftjében futott össze Apáti Bence, a kormány szócsöveként funkcionáló, közpénzből etetett Megafon propagandistája Nagy Ádámmal, a Fókuszcsoport és a Jólvanezígy Youtube-csatorna arcával.

A balett-táncosként is ismert Apáti Facebook-oldalán így számolt be a történtekről:

Ott álltok négyen, ki-ki a párjával, majd miután köszöntök egymásnak, megfagy a levegő, te pedig mint egy megvadult bika, a dühtől vörös fejjel, fújtatva bámulod a legény tarkóját, és azon gondolkozol, hogy mit csinálj.

 

Ordítsd az arcába, hogy miközben a jobboldalt bunkó, gumicsizmás, szotyiköpködő, színházkerülő suttyók gyülekezetének állítja be, aközben azon szokott a miniatűr haverjával röhögcsélni, hogy Seregi László egyik fő művének egyik főszerepét táncolod az ország legnagyobb kulturális intézményének a színpadán?

Majd hosszasan sorolja számára legkedvesebb balettszerepeit. Apáti egyébként úgy véli, Ádámék rendszeresen gúnyt űznek a művészetéből (azt sejtetik, hogy ez egy amolyan buzis, de mindenképp férfiatlan szakma).

Szóval mi legyen?

Üvölts vele egy nagyot?

Ok, de még másfél napig kell kerülgetnitek egymást az elegáns szállodában, ahova a diktatúra által üldözött, ágrólszakadt ellenzéki youtuber menekült a fasiszta terror elől.

Megcsapokodod a kis buksiját a nője előtt?

Ne vicceljünk, évekig bunyóztam, két félhivatásos meccsem is volt (nyilván fejvédő nélkül, 10 unciás kesztyűben) azonnal megöltem volna a tesiből felmentettet, börtönbe meg valamilyen megmagyarázhatatlan okból nem akarok kerülni. Szar a kaja, rossz a társaság, nincs se tévé se jakuzzi a cellákba

– írja Apáti.

Fókuszcsoport Ádám az egyik reggeli adásukban reagált a fideszes posztjára, állítása szerint nem ismerte fel Apátit, és döbbenetesnek érzi, hogy a megafonos erőszakkal bizonyítaná “igazát”.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló