Bűnügy

Gyöngyvirággal próbálta megölni férjét a házasságtörő keresztény nő

  • Szerző:nuus
  • 2024.01.22 | 19:18

A keresztény iskola tanára ellen gyilkossági kísérlet miatt emeltek vádat.

A Missouri állambeli Jefferson megye Kálvária Evangéliumi Gimnázium művészet- és formatervező tanárát, a 37 éves Sarah Scheffert múlt héten vádolták meg családon belüli testi sértés miatt. A nő férje azt mondta a rendőrségnek, hogy másfél hónapig beteg volt. A tanárnőt gyilkossági kísérlettel vádolják – írja a New York Post.

A nőnek viszonya volt egy másik férfival és úgy bukott le, hogy férje rejtett kamerával rögzítette, amint a nő mérgező növényt kever a férfi turmixába.

„Az áldozat arról számolt be, hogy megmagyarázhatatlan betegsége szerinte valójában szándékos mérgezés következménye volt” – közölte a rendőrség.

A férj szerint Scheffer nyolc esetben is furcsa ízű itallal vagy étellel kínálta. Röviddel azok elfogyasztása után rendkívüli fáradtságot, zavartságot, homályos látást, súlyos szájszárazságot és hányingert tapasztalt. Felesége viszont kitérő válaszokat adott az itallal kapcsolatban, ezért a férj bekamerázta a konyhát, amiből kiderült, hogy a tanárnő gyöngyvirággyökeret kevert a férfi italába. A kihallgatásán azt mondta, tudja, hogy ezzel akár a férfi halálát is okozhatja.

A gyöngyvirág rendkívül mérgező, a növény összes részében megtalálható szívglikozidok rendszertelen és lassú pulzust, hasi fájdalmat és hasmenést okoznak. Már közepes mennyiség elfogyasztása is halálos lehet.

A nő egy pakisztáni férfival folytatott viszonyt, akinek meglátogatásához már repülőjegyeket is próbált venni; emiatt kezdhette el mérgezni férjét. Scheffer családja és ismerői egyaránt azt mondták, el nem tudták képzelni, hogy a tanárnő ilyesmire adja a fejét.

Kat von D felhagy a boszorkánysággal, keresztény lett


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló