Bűnügy

Tragédia: Egy nagypapa végzett két lányával és 10 hónapos unokájával

  • Szerző:nuus
  • 2024.01.26 | 10:48

Négy embert talált holtan a rendőrség, miután bejelentés érkezett hozzájuk.

A norvég rendőrség kedden négy holttestet talált egy házban az Oslótól alig hatvan kilométerre fekvő Nes településen. Az esetről most borzalmas részletek derültek ki. Egy nagypapa végezhetett két lányával és unokájával, majd a saját életét is kioltotta.

A feltételezett elkövető – egy 60 éves norvég férfi – a bűncselekmény után maga hívta fel a rendőrséget, és azt állította, hogy megölte családtagjait, és öngyilkos akart lenni.

Amikor a rendőrök a helyszínre érkeztek, négy holttestet találtak a füsttel teli házban. Sőt, egy agyonlőtt kutyát és több lőfegyvert is. Grete Lien Metlid tájékoztatása szerint a két megölt nő 30 és 24 éves volt, a gyermek pedig egy alig tíz hónapos csecsemő. A két nő közül az egyik a rendőrség állományában dolgozott – írja a twn.hu.

A település lakóit, és a 60 éves férfi kollégáit is sokkolta a tragédia. A feltételezett elkövető az oslói repülőtéren dolgozott, jól végezte a munkáját. Munkatársa az első hírek után azt hitte baleset történt.

Csak este jöttem rá, hogy gyanúsított. Ezt egyikünk sem tudta volna elképzelni. Szerette a lányait és az unokáját. Büszke volt rájuk

– tette hozzá.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló