Celeb

Tom Hanks bejelentkezett az ausztrál koronavírus-karanténból

  • Szerző:nuus
  • 2020.03.13 | 11:48

Felesége, Rita Wilson is jól van, a körülményekhez képest.

Tom Hanks koronavírus tesztje pozitív lett, ám a világot letaroló járvánnyal egyelőre bizakodóan dacol az Oscar-díjas művész. Március 10-én derült ki, hogy neje, Rita Wilson is elkapta a kórt: Ausztráliában történt, ahol Hanks jelenleg Baz Luhrmann filmjét forgatja. Elvis Presley életét viszik mozivászonra, és vélhetően Tom Parker ezredest, az énekes menedzserét személyesíti majd meg a 63 éves híresség.


A diagnózis megrázta a közösségi oldalakat, ám a színész házaspár nem esett pánikba: szemmel láthatóan nyugodtak, összeszedettek és nem hagyják el magukat. 24 órával a hír kipattanása után Twitteren jelentkeztek be Hanksék:

Üdv mindenkinek. Ritával meg szeretnénk köszönni mindenkinek a törődést, amit itt a világ túlvégén kapunk. A Covid-19 fertőzésünk miatt izoláltak minket, nehogy tovább adjuk másoknak. Van, akit komolyabban kiütne ez a kór. Keresztül fogunk menni ezen, mégpedig úgy, hogy hallgatunk a szakértőkre, és törődünk magunkkal, illetve egymással is. Ne feledjétek, a körülmények ellenére – nincs sírás baseball közben. Hanx

írta a bejegyzésben a színész. Megnyugtató ezt hallani, de még jobb, ha az Uproxx szerint önkéntes karanténba vonulunk, nehogy hasonlóan járjunk.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló