Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Erotika

Kelemen Anna végre elárulta, miért vágott bele a pornózásba

  • Szerző:nuus
  • 2024.07.04 | 20:55

Kelemen Anna elmondta az igazságot: nem azért dolgozótt felnőttfilmesként, mert ne lett volna más választása.

Kelemen Anna neve senkinek sem idegen, sőt a legtöbb embernek ugyanaz jut róla eszébe: egy gömbölyű idomokkal megáldott szexi híresség, aki kendőzetlenül beszél szexről, intimitásról, erotikáról.

Persze nemcsak beszél, hanem meg is mutatja, amire gondol: láthattuk már például, hogy milyen az, amikor pucéran várja a hétvégét. Most azonban beengedte A Blikk.hu munkatársait a kulisszák mögé és elárulta a nagy titkot: miért kezdett bele a pornóiparba?

“Sajnálatosnak tartom, hogy nagyon sokan úgy tekintenek erre, hogy aki csinálja, az csak muszájból teszi, és nem örömből vagy élvezetből, vagy kíváncsiságból”

– mondta Kelemen Anna, akit nem a kényszer vitt erre a pályára, sokkal inkább a szexualitással kapcsolatos kíváncsiság és a szereplési vágy. Persze azt nem gondolta, hogy ennyire össze fog olvadni a neve a szexszel:

Forrás: Instagram/ Kelemen Anna official

“Amióta benne vagyok a köztudatban és a magyar médiában, azt lehet mondani, hogy a Kelemen Anna-jelenség egyenlő a szexszel. Minden jelző, amit kaptam, meg ahogy kezeltek, az eleve predesztinálta azt, hogy mondjuk most van OnlyFans-em.”

Az OnlyFans-t egy kifejezetten pozitív platformnak tartja, ami most éli virágkorát. Az emberek közeli kapcsolatot teremthetnek ezen keresztül egymással, és mindenki teljes szabadságot élvez, ami Anna szerint szuper dolog.

 

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Nők
Ha jó a parfüm, jobb lesz a szex is?
  • szerző:nuus
  • 2024. 06. 27.