Celeb

Superman arról beszélt egy interjúban, hogy mennyire nehéz ma csajozni a #metoo miatt, aztán jól megkapta a magáét

  • Szerző:nuus
  • 2018.07.14 | 08:39

Henry Cavill semmi vérlázítót nem mondott az ausztrál GQ-nak adott interjújában, mégis nekiestek az erkölcscsősz hardcore feministák

Fotó: Thomas Samson (AFP PHOTO)

A Supermant alakító brit színész azt találta mondani az említett interjúban, hogy manapság kialakult benne egy félelem a nőkkel kapcsolatban. Nem mer feléjük közeledni, mert attól tart, hogy majd valami olyat mond vagy tesz, amire megkapja, hogy erőszakos ragadozó vagy valami hasonlót. Esetleg, hogy nőgyűlölő. Cavill szerint igenis pozitív dolog a #metoo, valóban szükség van azokra a változásokra, amiket a zászlajukra tűztek a mozgalom élharcosai, ugyanakkor úgy érzi, kicsit elszaladt a ló velük nem egy esetben.

Szeretném azt hinni, hogy még soha nem voltam szexuális ragadozó

mondta a színész, majd hozzátette, hogy jó alaposan megvizsgálta a múltját, de semmi kivetnivalót nem talált benne. Persze ha nagyon szigorú akar lenni, akkor talál benne olyat, ami már talán határeset, de senki nem tökéletes, és erőszakos azért senkivel nem volt, maximum kicsit rámenősebb. De szerinte a nő utáni “vadászatnak” azért van egy szép és nemes hagyománya, amiben semmi tiszteletlen vagy erőszakos nincs, ő pedig a híve ennek a régimódi udvarlásnak, amikor a férfi kicsit rámenősebb az átlagosnál. Viszont most ott tart, hogy attól fél, bizonyos szituációkban majd félreértik, és olyasminek bélyegzik, ami nem is jellemző rá.

A közösségi médiában nagy vitát váltott ki az interjú, többen kiakadtak Cavill szavain, mert szerintük a színész bántó módon nyilatkozott a nőkről. Volt, aki azt állította, hogy a színész szerint a nők nagy része nem tud különbséget tenni a sima flörtölő és a szexuális ragadozó között, és hogy ez milyen szemét dolog is volt a részéről.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.