Celeb

Élet és halál között lebeg a világ leghíresebb nyíltan szteroidozó testépítője

  • Szerző:nuus
  • 2017.08.12 | 17:28

Rich Piana floridai otthonában lett rosszul, azóta is intenzív osztályon ápolják. A hatóságok 20 doboznyi szteroidot és egyéb tiltott szereket találtak nála.

A testépítés egyik legérdekesebb figurája Rich Piana, aki soha nem nyert nagy testépítő versenyen, se Arnold Classic, se Mr. Olympia címe nincs neki, a legnagyobb eredménye egy Mr. California győzelem még 1998-ban, mégis mindenki ismeri a nevét. Az amerikai testépítő azzal vált híressé, hogy nyíltan felvállalta, eredményeit szteroidokkal, növekedési hormonokkal érte el. Ebben a videóban arról beszél, mit szedett magába élete legdurvább szteroidos időszakában:

CRAZIEST STEROID CYCLE “in 1 year I put on 48 lbs of muscle” – Rich Piana

Clothing: http://www.rich-piana.com/ Subscribe: http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=1DAYUMAY

Piana a YouTube-on saját videósorozatot is csinált magának, ahol a táplálkozás, a gyúrás, mesés gazdagsága és aktuális barátnői mellett arról is beszélt, hogyan használt illegális szereket már tizenéves kora óta, és azok hogyan változtatták meg a testét. Ezektől ugyanis nem csak az izmok nőnek, hanem minden: a koponya, a lábméret, az ujjak, a belső szervek minden egyre nagyobb és nagyobb lesz…

SIDE EFFECTS OF GROWTH HORMONE – Rich Piana

http://www.5percentnutrition.com/ ^^SUPPLEMENT LINE^^ http://www.rich-piana.com/ ^^CLOTHING^^ SUBSCRIBE: http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=1DAYUMAY

Piana még azt is megmagyarázta, miért nem érzi csalásnak a tiltott szerek használatát, szerinte ugyanis szteroidot lőni kb. olyan, mint a vizsga előtti tanuláshoz kávét inni: az izmok nem nőnek maguktól, rengeteget kell edzeni, csak éppen a kemény munkának több eredménye lesz.

STEROIDS in SPORTS: Is it CHEATING? PT3/3 – Rich Piana

Clothing: http://www.rich-piana.com/ Subscribe: http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=1DAYUMAY

Az idén 46 éves testépítő a versenyzést már régen abbahagyta, az edzést viszont nem, saját táplálékkiegészítő márkája van, a YouTube-csatornáján videóiban pedig rengeteg embernek ad tanácsot a gyúrással kapcsolatban. A gyakorlatok és az edzésterv összeállítása mellett pedig természetesen az illegális vagy veszélyes szerek használatára is adott tanácsokat: mit, mennyit, mikor.

Valószínűleg ő maga sem állt le a szteroidozással, a napokban ugyanis rosszul lett, és kórházba kellett szállítani, ahol most is intenzív osztályon fekszik, kómában. A hatóságok 20 üvegnyi szteroidot találtak floridai házában, valamint kábítószert, egyelőre nem lehet tudni, mi okozta a rosszullétét, ahogy azt sem, hogy felépül-e valaha.

Piana egész élete a testépítésről szól (édesanyja is testépítő volt), YouTube-csatornájára 950 ezren iratkoztak fel, az egyes részeket több millióan nézik, az Instagramon 1,2 millió követője van.

RICH PIANA- EATING FOR TRAINING

Rich Piana 5% Nutrition

The 5% Nutrition mission is to provide the best possible supplements for the best possible results to help you be the best possible version of you. Leading ingredients backed by research combined with high end quality, formulated and manufactured in a cutting-edge, technologically advanced facility.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló