Celeb

Teyana Taylor fehérneműs táncától felrobbant a divatbemutató

  • Szerző:nuus
  • 2017.09.12 | 15:23

A világ egyik legdögösebb táncosnője a Philipp Plein show alatt gyújtotta be a vonaglómotorokat.

Nem csak Rihanna felsője volt az egyetlen komoly erotikus töltéssel rendelkező momentum idén a New York Fashion Weeken. Philipp Plein bemutatója alatt, miközben a színpadon Future szolgáltatta a zenét a modellek vonulásához, hirtelen feltűnt napjaink egyik legszexibb táncosnője, Teyana Taylor, és erőteljes vonaglás kíséretében ő is végiglejtett a színpadon. Már maga a koreográfia sem nélkülözte a szexualitást, de még rátett egy lapáttal az, hogy a művésznő mindezt fehérneműben adta elő:

Future Performs ‘Mask Off’ At NY Fashion Week While Teyana Taylor Dances In Lingerie

Future performs his new hit song ‘Mask Off’ while the beautiful Teyana Taylor dances on the run way, at New York fashion Week in Lingerie. Comedy and entertainment from the hottest urban news channel.

Ha valaki esetleg még nem hallott volna Teyanáról, annak idepakoljuk Kanye West klipjét a Fade című dalhoz, ezzel robbant be a hölégy a köztudatba:

Kanye West – Fade (Explicit)

Fade Kanye West Creative Vision by Kanye West Directed by Eli Linnetz Produced by Iconoclast Executive Producer: Kathleen Heffernan Director of Photography: Guillermo Navarro Production Design: Tino Shaedler Styling: Renelou Pandora Choreography by Guapo, Jae Blaze, Derek ‘Bentley’ Watkins Editor: Adam Robinson Color: Sofie Borup VFX: Gloria FX Music video by Kanye West performing Fade.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló