Celeb

Szabó Zsófinak új, milliárdos párja vásárolhatott 2 milliós ruhácskát

  • Szerző:nuus
  • 2023.09.30 | 11:18
  • trendindex: 8

Megindultak a spekulációk.

Szabó Zsófi, az RTL vonzó műsorvezetője egyre inkább Magyarország legjobban öltözött hírességévé válik. A stílusos műsorvezető a legnagyobb divatcégek csúcskollekcióit viseli, beleértve a Dolce & Gabbana, Versace, Armani és Prada darabjait is, melyek több százezer vagy akár több millió forintba kerülnek.

Az Instagram-oldalán is rendszeresen megosztja divatos szettjeit, és nem titkolja, hogy ruhatárában megtalálhatók a legismertebb és legdrágább világmárkák kreációi. Nemrégiben például egy Dolce & Gabbana cseresznye mintás ruhát mutatott be, amelynek ára 4950 euró, azaz közel 2 millió forint.

Az elmúlt hetekben hasonlóan drága darabokat is viselt, például egy négyszázezer forintos Dolce & Gabbana szandált vagy egy kilencszázezer forintos szettet ugyanebből a márka kollekciójából. Emellett a Dior márkát is előszeretettel választja, legutóbbi olasz nyaralásán, Positanóban egy 154 ezer forintba kerülő Dior napszemüveget és egy 2,2 millió forintos Dior táskát viselt.

A Blikk tudni véli, hogy a műsorvezető nemrég elkezdett találkozgatni egy milliárdos külföldi üzletemberrel, aki kimondottan sikeres az ékszer- és óraüzletben, vállalkozásai termelik a pénzt, nem csoda, hogy már luxusnyaralásra is elvitte magával Zsófit, és alighanem a drága holmikkal is ő kényezteti.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Celeb
Kiderült, ki Selena Gomez új párja!
  • szerző:nuus
  • 2023. 12. 08.