Celeb

Magyarország egyik leginkább megvetett emberével ül Lagzi Lajcsi

  • Szerző:nuus
  • 2023.10.18 | 13:48
  • trendindex: 2

A baracskai börtönben találkozott Lagzi Lajcsi és a veronai buszbaleset okozója, akik mindketten a legenyhébb végrehajtási fokozatban töltik büntetésüket.

A veronai buszbaleset okozója – akit a kommentek tanulsága szerint sokan vetnek meg és gyűlölnek – hat év szabadságvesztést kapott Olaszországban, de kérelme alapján itthon kezdi meg büntetését. A magyar jog szerint a büntetés kétharmada után a börtönparancsnok feltételesen szabadlábra helyezheti az elítéltet. Ez azt jelenti, hogy a buszbaleset okozója akár négy év után is szabadulhat.

Hiánypótló videóval készültünk nektek, arról, hogy hogyan is lehet olcsón utazni. Az összes tuti tippet mutatjuk, nézz bele mielőtt tovább lapoznál 

Lagzi Lajcsit ugyanakkor 3,5 év börtönbüntetésre ítélték áramlopás miatt, és a börtönigazgató dönti majd el, hogy milyen kedvezményeket élvezhet majd.

Mindkét elítélt a baracskai börtönben ül, ahol viszonylag szabadon élhetnek a falakon belül. A körletben nappal szabadon mozoghatnak, és még barátságokat is köthetnek.

Így könnyen lehet, hogy Lagzi Lajcsi és a buszbaleset okozója találkoztak, és akár barátokká is válhatnak. Mindketten először követtek el bűncselekményt.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló