Celeb

Teljesen kiakadt ByeAlex, ismét képtelen volt uralkodni érzésein

  • Szerző:nuus
  • 2021.11.08 | 12:48

Az énekes megszokta, hogy támadják, de most úgy érzi, mentoráltját éri méltatlan bántás, és nem hajlandó tovább hallgatni emiatt.

“Elfogadom azt, ha nem értenek egyet velem; ez van. a döntéseket úgyis én hozom meg végül. nem vagyok pudingos. lehet nyers vagyok és sokszor gyors, kíméletlen. de ilyen az élet is. velem se finomkodott a magyar közönség mikor 10 éve megjelentem a horizonton; így szocializálódtam. de az biztos, hogy mindig vállaltam a felelősséget és kiálltam a döntéseim mellett”

– fogalmaz.

“Az viszont gyalázat és a legalja, hogy tucatjával mocskolják egyik mentorházasomat, Árvavölgyi Patrikot, egy 17 éves srácot, aki lehet nem olyan, mint amit a társadalmi játékban már elfogadtunk hétköznapinak, vagyis NORMÁLISNAK, de egy fiatal, egyébként tehetséges, mély, és gondolkodó lélek, aki mindenféle pusztulatot ideokád ellene, az gondolja végig, hogy ez a fiú és a családja valószínüleg ma minden ilyennel találkozik”

– jön ki a sodrából teljesen.

Az X-Faktor Árvavölgyi Patrik nevű versenyzőjét igen sokan kritizálták ugyanis továbbjutása miatt, és nem épp válogatott szavakkal.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.