Celeb

JLo nem tudta, mibe nyúl, ki is borult Jimmy Fallonnál

  • Szerző:nuus
  • 2018.12.12 | 14:18

Az énekesnő idegei nem bírták a vakon tapogatós játékot.

Jennifer Lopez vagány balerinaruhába öltözött a Jimmy Fallon-féle The Tonight Showhoz, hogy legújabb, Álommeló című filmjét promótálja. 48 óra alatt hat tévészereplést vállalt a Second Act vérprofi komikája, ám arra nem számított, hogy az idegei egy pillanatban felmondják a szolgálatot. December 11-én ugyanis bájos énekes-színésznő egy olyan játékba vonódott be, ahol különböző tárgyakat kellett vakon kitapintania.

 

View this post on Instagram

 

Pretty Glam look 2 @jlo #chrisappletonhair @scottbarnes68

A post shared by Chris Appleton (@chrisappleton1) on

A 49 éves művésznő akár a Hattyúk tavába is beugorhatott volna, de ami Fallonnál várt rá, az bizony mélyvíznek bizonyult. JLo ezt megelőzően mesélt párjáról, Alex Rodriguezről, aki szereti és támogatja, illetve a Limitless című klipjéről is elárulta, hogy saját maga volt a rendező. Tízéves lánya, Emme a főszereplője a filmetüdnek, melyhez a zenét Sia írta.

Aztán jött a feketeleves: a Can You Feel It című játékkal nem tudta, mit vállal az énekesnő. A vendég ilyenkor bedugja a kezét egy dobozba, amelyben – jobb esetben – egy tárgy lapul. Csak a tapintás alapján kell megállapítania, mihez is értek az ujjai. A nagyvonalú műsorvezető kezdte a kört: egy krémsajtos bagettre gyanakodott, és be is jött a tippje. JLo-nak utána egy apró hóembert kellett volna felismernie, ami valódi hóból készült. Lehúzta a sapkáját, sálját és ág-karjait is, de csak addig jutott, hogy valami jeget fogdos.

via GIPHY

Az már Jimmynek is sok volt, amikor egy mozgó műpókot kellett tapintania, amely minden érintésre reagált. A műanyag tarantulánál jobban járt az énekesnő, mikor szivacsokat kibébelt kenyérpirítót kapott feladványként, amit félig talált el.

Majd becsatlakozott Milo Ventimiglia is, aki a pasiját játssza az új filmben, és hármuknak kellett egy nagy adag guacamole nevű ételben turkálniuk. Jen felsikított az élménytől, majd az ujját megszagolva rávágta a választ, és el is találta avokádós menüt, teszi hozzá a Hollywood Life.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló