II. Erzsébet

Botrány a királyi családnál: Harry visszautasította Károly király meghívását

  • Szerző:nuus
  • 2022.09.23 | 10:18
  • trendindex: 4

Harry herceg úgy döntött, hogy nem vesz részt egy fontos családi eseményen

Harry nem fogadta el édesapja meghívását egy családi vacsorára, mivel megharagudott rá, amiért korábban nem engedélyezte feleségének, Meghan Marklenek, hogy vele tartson a Balmoral-kastélyba  – számolt be róla a Blikk.

Britain’s Prince Harry, Duke of Sussex and Meghan, Duchess of Sussex reacts as they leave after her visit to Canada House in thanks for the warm Canadian hospitality and support they received during their recent stay in Canada, in London on January 7, 2020. (Photo by DANIEL LEAL-OLIVAS / POOL / AFP)

A lap szerint a mostani vacsorára természetesen Vilmos is hivatalos volt, ám köztudottan Harry vele sem ápol túl jó kapcsolatot, amiért bátyja nem nézte jó szemmel, hogy Amerikában kezdett új életet.

A herceg azt szerette volna, ha felesége mellette áll a szomorú órákban, ám ez nem valósulhatott meg. Az új uralkodó úgy vélte, Meghan jelenléte nem vetne rájuk túl jó fényt. Bizonyos források szerint III. Károly telefonon közölte fiatalabb fiával, hogy feleségét nem látják szívesen:

Nem helyén való egy ilyen helyzetben, hogy egy színésznő ott legyen 

– utalt Meghan-re a király.

Harry herceg felesége mindig is megosztó volt a britek körében, különösen akkor vált azzá amikor férjével kiváltak a családból és Kaliforniába költöztek.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló