Királyi család

Katalin hercegné rosszabbul van: sokat fogyott és hullik a haja – állítja egy bennfentes

  • Szerző:nuus
  • 2024.06.07 | 19:29

Vilmos herceg feleségét, Katalin hercegnét nagyon megviselik a rák elleni kezelések. Rosszabbul van, mint amire számítottak. Ráadásul egy bennfentes szerint sokat fogyott és hullik a haja.

A rákkal küzdő Katalin hercegné állítólag nagyon beteg, a kezelés, amit kap nagyon kimeríti. Egy bennfentes azt állítja, sokat fogyott és hullik a haja.

Diana egykori életrajzírója rossz híreket közölt Katalin hercegné egészségéről – írja a borsonline.hu. A bennfentes úgy látja, hogy Katalin sokkal rosszabbul van, mint azt bárki gondolta.

Katalin hercegne egy bennfentes szerint sokkal rosszabbul van, mint amire számítottak/Fotó: tenyek.hu

Vilmosfelesége március 22-én fedte fel egy videóban, hogy daganatos beteg és hosszadalmas kezelésre szorul. Colin Campbell szerint, hogy jelenleg is nagy a baj.

„Katalin nagyon beteg, a kezelés pedig kimerítő… túl beteg ahhoz, hogy aktív legyen.”

-szögezte le Colin, aki szerint a hercegné azért vonult vissza, hogy erőt gyűjtsön, így legalább a gyerekeire marad energiája.

A palotában nagy a titkolózás, senki sem tudja pontosan, hogy mikor térhet vissza közfeladataihoz. Ahogy az uralkodó, III. Károly, úgy Katalin esetén sem közölték, hogy a rák mely típusával küzd.

A hírek arról szólnak: a hercegné sokat fogyott és hullik a haja a kemoterápiás kezelések hatására.

Egy másik bennfentes szerint olyan formában van, hogy már sosem láthatjuk Katalin hercegnét, ahogy korábban megszokhattuk – írja a glamour.hu. Ha a kezelése sikeres lesz, és úgy dönt, mégis visszatér a közfeladatokhoz, biztosan  „átértékeli, hogy mit fog tudni vállalni”.

Richard Fitzwilliams királyi szakértő úgy véli, Katalin hercegnét a gyógyulása után is sokkal kevesebbet láthatjuk majd, mint korábban.

(via)


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Gasztró
Jó hír a sör szerelmeseinek!
  • szerző:nuus
  • 2024. 05. 07.