Királyi család

Megtörtént, amitől rettegett Vilmosék családja – Hivatalosan is bejelentették: válik a hercegi pár

  • Szerző:nuus
  • 2024.06.11 | 19:49

Maga Charles Spencer, Diana hercegné öccse erősítette meg az eddigi pletykákat, miszerint válik harmadik feleségétől. A pár 2011-be kötötte össze életét. Kiderült, mikor romlott meg a viszonyuk.

Korábban még csak pletykálták, de most már hivatalos: Diana hercegné öccs, Spencer grófja és harmadik felesége válnak. A hírt maga Charles Spencer erősítette meg, aki azt mondta válásával kapcsolatban:

„Most a gyermekeimnek és az unokáimnak szentelem majd az életemet, és minden jót, sok boldogságot kívánok Karennek a jövőre nézve.”

-szögezte le.

Válik Diana hercegné öccse/Fotó: 123rf.com

A gróf és Karen Gordon 2011 nyarán kötötték össze az életüket, sokan úgy vélték, hogy Charles Spencer végre megtalálta élete párját harmadik nejében. A válásuk híre is sokkolta a rajongókat, különösen azért, mert a válás oka is komoly – szúrta ki a blikkruzs.blikk.hu.

Külföldi lapok szerint házasságuk az elmúlt években romlott meg nagyon a gróf A Very Private School című memoárja miatt. Ebbenamelyben részletesen beszámolt az internátusban elszenvedett fizikai és szexuális bántalmazásokról.

A válás hírét az előzte meg, hogy Karen bejelentette édesapja halálát, akinél Alzheimer-kórt diagnosztizáltak.

(via)


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló