Sztárok

Harry herceg: “ki kellett már onnan menteni a családomat”

  • Szerző:nuus
  • 2021.02.28 | 07:18

Harry herceg a király családból való kilépésükről mesélt.

Az immár kaliforniai polgár Harry herceg Los Angelesben, egy turistabusz tetején adott interjút James Cordennek. A volt főrend Amerikába való költözésük mellett a királynő pár napja tett bejelentéséről is beszélt. A második gyermeke születése előtt álló

Harry herceg még soha nem ült emeletes buszon

– és nem ez az egyetlen meglepő bejelentése, amiért érdemes időt szánnod a 17 perces videó megtekintésére. Priceless például Meghan Markle telefonos egypercese, amikor a két angol ingatlanvadászatára csak ennyit vet oda:

„Darab időre elég volt a költözésből”.

És az is vicces, amikor a katonai szintfelmérőn Corden mutatványát értékeli – Harry herceg szerint Archie Harrison fia a két évével ügyesebb, mint a műsorvezető… Harryn viszont látható, hogy hivatásos katonaként szolgált évekig. Pillanatok alatt fent van a kötél tetején, ahogyan a két méteres palánkra ugrás sem gond a számára.

Harry élete sorsfordító döntéséről is képes beszélni:

“Nem lelépés volt, inkább hátralépés”

-ezzel kezdi magyarázatát a Windsor-ház hátrahagyásáról. Nagyon nehéz volt abban a közegben létezni, gondolom sok ember számára lejött. A brit média megmérgezte a mentális egészségem. Azt tettem, amit bármelyik férj és apa tett volna: el kellett menekítenem a családomat, ami azért nem jelenti, hogy elmenekültünk volna.

Miután II. Erzsébet a múlt héten arról szónokolt, hogy – talán már csak hajdani – kedvenc unokája a továbbiakban sem fog részt venni a királyi család közösségi életében, Harry herceg erről is mondott pár szót. Konkrétan annyit, hogy

ő most is ugyanaz, aki volt, ugyanúgy szeretne dolgozni is,

ahogyan korábban. “Bármit is döntöttek a “másik oldalon”, nem hagyom abba. A köz szolgálata az életem, úgyhogy éljek bárhol is a Földön, folytatni fogom” – fogadkozott Harry James Corden műsorában. Íme:

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
TV
Durva döntést hozott a Netflix
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 03.