Sztárok

Brad Pitt kiakadt lánya névváltoztatásán – Shiloh el akarja hagyni a Pitt vezetéknevet

  • Szerző:nuus
  • 2024.06.15 | 15:36

Brad Pitt egyik lánya, a 18 éves Shiloh beadta névváltoztatási kérelmét. A tinédzser el szeretné hagyni a Pitt vezetéknevet, így jelzi, hogy édesanyja, Angelina Jolie mellé áll a válás kapcsán.

Brad Pitt új szerelmével, Ines de Ramonnal talán megtalálta a boldogságot, ám családi élete nem felhőtlen. Angelina Jolie-val közös gyermekei sorra jelzik, hogy a válást követően édesanyjuk mellé állnak – írja a glamour.hu.

Brad Pitt kiakadt azon, hogy lánya el akarja hagyni a Pitt nevet/Fotó: Instagram/Brad Pitt

A Page Six bennfentes forrásai szerint Pitt “bátor arcot vág”, de “le van sújtva”, mióta kiderült, hogy 18 éves lánya, Shiloh beadta névváltoztatási kérelmét. A tinédzser el szeretné hagyni a Pitt vezetéknevet, jelezve ezzel is, hogy édesanyja mellé áll a válás kapcsán.

“Ez több, mint egy névváltoztatás” – nyilatkozta a US Weeklynek egy forrás. “Egy mélyebb elhidegülés szimbóluma, ami már évek óta ott volt a levegőben.”

Mások szerint Pitt rendkívül nehezen tud megbékélni a hírrel. Egy névtelen forrás hozzátette, hogy a 22 éves Maddox, a 20 éves Pax, a 19 éves Zahara, a 19 éves Shiloh és a 15 éves ikrek, Knox és Vivienne sem sok kapcsolatot ápolnak apjukkal, aki viszont nem áll készen arra, hogy lemondjon róluk.

Sőt, egyesek úgy vélik, Angelina Jolie fegyverként használta a gyerekeket Brad ellen, és elválasztotta őket tőle a jogi csatározás közben.

(via)


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló