Sztárok

Nagy Ajándék – Te kit ajándékoznál?

  • Szerző:nuus
  • 2017.12.27 | 12:40

Mert ajándékozni jó. Van, hogy az kerül a képernyőre, ha örömet szerzel.

Karácsony táján mindenki jobban odafigyel egymásra, ezt használta ki  a jótékonysági akció, amit a TV2 Csoport és az IKO Artist Management indított, a Nagy Ajándék házigazdája Sütő Enikő volt.

Enikő hátrányos helyzetű embereket látogatott meg, ajándékokkal és különleges élményekkel lepte meg őket.

A jótékonysági kezdeményezésen Enikőt mindig elkísérte egy-egy meglepetés sztár. Sütő Enikőnek sokat jelentettek lelkileg a forgatások alatt megismert történetek és a találkozások, amikre műsorvezető párjaival Tóth Verával, Istenes Lászlóval, Mádai Viviennel, Nagy Adrival, Szabó Dórával, Tillával, Berkes Olivérrel, Nagy Rékával, Joshi Bharattal, Szentgyörgyi Rómeóval, Apáti Bencével, Oláh Gergővel, Singh Vikivel és Ekanem Bálint Emotával mentek el.

Enikő és műsorvezető társai meglátogattak többek között egy kerekesszékes nőt, akit Apáti Bence egy különleges balett órával lepett meg; egy szívbeteg, nagymamája által egyedül nevelt kislányt aki már két komolyabb műtéten is átesett élete során; egy gyógyíthatatlan betegségben szenvedő lányt, aki egészségi állapota ellenére is próbálja életét pozitívan látni; egy tolószékes kislányt, Dalmát, aki egy ritka betegségben szenved, emiatt pedig képtelen a járásra, ám így is teljes életet él: sportol, gyógytornára jár, sőt lovagol is!

A Nagy Ajándék csapata ellátogatott , egy rászorulókon segítő, szociális szépségszalont vezető édesanyát, akinek kisfiánál hat éves korában leukémiát állapítottak meg. A kis Berci szerencsére ma már tünetmentes, a család pedig most úgy tervezi, megkeresik a donort, akinek a fiú az életét köszönheti…

A kerekesszékes gerelyhajító Kanyó Zsolthoz Enikő Szentgyörgyi Rómeót vitte el meglepetésként. Zsolt példaképként tekint az aerobik világbajnokra, így óriási öröm volt számára, amikor Enikő és Rómeó megérkezett hozzá. Sikerült örömet okozni a Kismenők című műsorból ismert Harza Márknak. A 15 éves fiú egy ritka csontbetegséggel született, ám fájdalmai ellenére pozitívan áll az élethez, és nem adja fel álmát, hogy informatikus válhasson belőle. A stáb ellátogatott az oxigénhiánnyal született, mindig vidám 12 éves Dominikhoz aki mindig vágyott arra, hogy egyszer bepillanthasson egy televíziós műsor kulisszái mögé, Nagy Réka pedig boldogan vezette körbe őt a FEM3 Café stúdiójában. Meglátogattuk, a súlyos genetikai betegséggel született Farkas Ricsikét, valamint a hétéves, mindig mosolygós Samut, akinek születési rendellenesség miatt nem fejlődött ki a jobb keze, ám a kisfiú nem szomorkodik, sőt pozitívan tekint a jövőbe, ebben pedig édesanyja is támogatja őt.

A héttagú kiscsalád látogatása alatt a gyerekek édesanyja elárulta, legnagyobb vágyuk az, hogy befejezhessék aprócska házuk félbehagyott felújítását.

A Nagy Ajándék utolsó részében Sütő Enikő és a TV2 sztárjai a Tűzoltó utcai Gyermekklinika kis betegeit látogatták meg. Enikő és Till Attila különleges idegenvezető, a kis Vanessza által ismerkedhettek meg a kórházzal, a sok-sok ajándék átadása után pedig később Tóth Vera, Nagy Adri és Berkes Olivér lepte meg a gyerekeket egy különleges rögtönzött koncerttel.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Otthon
Így ne nyírd ki a szobanövényeid!
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 04.