Deluxe

Mit tud egy WC közel 4 millió forintért? Mutatjuk a részleteket, el fogod dobni az agyad

  • Szerző:nuus
  • 2023.01.06 | 18:18

A Kohler 11 500 dolláros Numi 2.0 WC-je Alexa-kompatibilis, hőmérséklet-szabályozható üléssel rendelkezik, lejátssza kedvenc zenéidet, és távirányítóval is rendelkezik.

A Kohler Numi 2.0- egy paradicsommá varázsolja a fürdőszobádat. Hamupipőke üvegcipőjénél is kívánatosabb a Numi 2.0 Smart Toilet Bluetooth technológiával és beépített Alexa hangasszisztenssel. Ez azt jelenti, hogy mostantól a hőmérséklet-szabályozott, hi-tech trónon ülhet.

A WC képes zenét lejátszani, híreket felolvasni, az időjárást elmondani, és saját témájú zenét kínál a “magával ragadó élményért”, ám további lenyűgöző funkciók közé tartozik a testre szabható hőmérsékletű, helyzetű és nyomású bidé. Az otthon összes szobája közül a vécé az egyik olyan hely, amelyet a hajnali órákban is használnak. Ilyenkor hálás lesz a Numi 2.0 WC LED-világításáért, amely megvilágítja a mosdótálat az éjszakai fürdőszobai kirándulások közepén.

Az intelligens WC-t távirányítóval is lehet irányítani, a világítás és a térhangzás a Kohler Konnect alkalmazással állítható be. A The Verge szerint a 11 500 dolláros Kohler Numi 2.0 Smart Toilet már elérhető a forgalmazók számára, és hamarosan közvetlenül is megvásárolható lesz.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló