Deluxe

Deluxe: Ez Miami egyik legdrágább ingatlana – képek

  • Szerző:nuus
  • 2021.07.06 | 12:18

Még 2016-ban jelentette be az Aston Martin, hogy egy új lakótorony építését tervezi Miamiban. A projekt folytatásaként a márka most bemutatta a 66 emeletes épület legfelső szintjén található, jellegzetes penthouse-kollekcióját.

Hét egyemeletes penthouse, valamint az épület “koronaékszere” – egy háromszintes társasházi lakás mindegyike magában foglal egy saját medencével rendelkező privát teraszt. Illetve egy Aston Martin DB11 kupét vagy DBX SUV-ot.


Az üzleti fejlesztések vezérigazgatója így nyilatkozott erről:

“Örömmel jelentem be a signature kollekciót, és osztom meg a penthouse-ok legelső képeit. Ezek a luxus és az elegancia, a stílus és a szépség csúcsát jelentik, és az építészünk és az Aston Martin tervezőcsapata közötti inspiráló együttműködés eredménye. A signature kollekciót egy speciálisan megrendelt, egyedi Aston Martin DB11 kupé vagy DBX riverwalk kiadással egészítjük ki, amelyek az Aston Martin életstílust fogják fokozni tulajdonosaink számára.”.


Az épület legfelső szintjén három lakószintet szenteltek az 50 millió dolláros triplexnek, közel többezer négyzetméter beltéri és további többszáz négyzetméternyi kültéri területtel. Minden szinten három körbejárható terasz található. Persze az egyikhez privát úszómedence tartozik. Valamint egy fedett edzőterem, wellness részleg, személyzeti szállás és három konyha.

A hét hálószobás, nyolc fürdőszobás társasház az egyik legdrágábbnak számít a miami ingatlanok között. Te is szívesen megvennéd?


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.