Deluxe

Ezek a világ legjobb légitársaságai 2021-ben

  • Szerző:nuus
  • 2021.07.22 | 13:18

Az utazás világa örökre megváltozott, ami közvetlen hatással volt a repülés világára is.

Ahhoz, hogy a légitársaságok helyet kapjanak ezen a listán, tökéletes tíz pontot kellett elérniük bizonyos kritériumok alapján, például hétcsillagos biztonsági minősítéssel, vezető szerepet kellett betölteniük, és az utasok kényelmét szolgáló innováció terén is magasan kellett helytállniuk.

Az AirlineRatings.com főszerkesztője, Geoffrey Thomas szerint “azokra a vezető és innovatív légitársaságokra összpontosítunk, amelyek valódi változást hoznak az utasok élményében. Értékelésünk során figyelembe vesszük az utasok által a weboldalunkon közzétett, auditált visszajelzéseket is”.

A Qatar Airways több okból is kiérdemelte a győztes jelvényt, mint például a kabininnováció, az utasok kiszolgálása. De legfőképpen azért, mert a Covid-járvány alatt is könyörtelenül működött. Úttörők voltak az IATA fontos IOSA biztonsági auditjának elvégzésében. Az AirlineRatings és a Skytrax által is teljes mértékben COVID auditált és megfelelt, és az elsők között próbálták ki az IATA COVID Safe Travel Pass-t.

Hasonlóképpen, az Air New Zealand a második helyre került a folyamatos innováció és az iparági vezető szerep miatt. A harmadik helyet a Singapore Airlines szerezte meg, amely szintén a legjobb első osztályon végzett. A negyedik helyen a Qantas végzett, amely olyan díjakat kapott, mint a legjobb váróterem és a legjobb belföldi szolgáltatás díja.

Ez a 20 legjobb légitársaság 2021-ben
1. Qatar Airways
2. Air New Zealand
3. Singapore Airlines
4. Qantas
5. Emirates
6. Cathay Pacific
7. Virgin Atlantic
8. United Airlines
9. EVA Air
10. British Airways
11. Lufthansa
12. ANA
13. Finnair
14. Japan Air Lines
15. KLM
16. Hawaiian Airlines
17. Alaska Airlines
18. Virgin Australia
19. Delta Air Lines
20. Etihad Airways


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sztárok
Majka csúnyán megalázta Curtist
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.