Életmód

Rita Ora x Primark – Megérkezett a Primark és Rita Ora új kollekciója

  • Szerző:nuus
  • 2024.06.22 | 15:37

A Primark bemutatta a 2024-es Rita Ora x Primark kollekciót, amely lehetővé teszi a Primark vásárlói számára, hogy megfizethető áron magukra öltsék az énekesnő jól ismert stílusát.

Rita legújabb kollekciójában nosztalgiát ébreszt a kilencvenes évek stílusa iránt, miközben megőrzi jellegzetesen vagány stílusát. Az ikonikus boho-chic stílus ihlette a kollekció, hangsúlyos fodrokkal, átlátszó ruhákkal és feltűnő kiegészítőkkel idézi meg a nyári fesztiválok hangulatát.

Rita idei kollekciójának új darabjai könnyed viseletet biztosítanak. Könnyed, finom felsőket, lágy virágmintás hímzéseket, aszimmetrikus szabásvonalakat és könnyű anyagokat találunk a kínálatban.

Fotó: Instagram/Primark

A semleges színek, mint a fekete, a fehér és a barna képezik a kollekció alapját, amit az arany és ezüst tónusok emelnek ki a ruházaton és az ékszereken. A csipke és a farmer teszi igazán változatossá a kollekciót, így remekül variálhatók az öltözékek a nyári programok során.

A fesztiválok elengedhetetlen kellékei a könnyen felvehető ruhák. A klasszikus ráncos pánt nélküli midi ruhák újragondolásra kerültek, sifon anyagból és figyelemfelkeltő fodros kialakítással készültek. A szexisebb, átlátszó maxi ruhák játékos alternatívát kínálnak, melyek vihetők strandklubokba, erkélyes fotózáshoz és egyéb alkalmakra is.

A 2024-es fesztiválszezon mottója: a több, az jobb. Semmi sem idézi jobban a kilencvenes évek divatját, mint egy vastag, lyukas öv. Kövesd Rita példáját, és viseld a csípődön a fodros maxi szoknyák felett, vagy húzd össze vele a derékban az átlátszó maxi ruhákat. A rétegzés nemcsak a dekoltázsra vonatkozik – a felsőtest is díszíthető övekkel, hasláncokkal és gyöngyös kiegészítőkkel, hogy igazán magáévá tedd a gondtalan, bohém szellemiséget. A csillogó megjelenés is divatos, a strassz fejdíszek és a túlméretezett karikafülbevalók elengedhetetlenek a szezonban.

A fesztiválkiegészítők praktikusak is lehetnek. A hatalmas, bő vállú táskák stílusos módot kínálnak a fesztiválkellékek szállítására, míg a kisebb crossbody táskák és gyöngyös telefontartók biztosítják, hogy az értékek mindig kéznél legyenek.

Az új kollekciót, melyet Rita szülőhazához, Új-Zélandhoz közel, a gyönyörű vidéken fotóztak, továbbra is szoros együttműködésben tervezte Rita a Primark csapattal.

A kollekció Rita új fesztiválhimnuszával, a május 31-én megjelent “Ask And You Shall Receive” című dallal egy időben kerül bemutatásra.

A partnerségről Rita Ora így nyilatkozott:

Nagyon izgatott vagyok, hogy bejelenthetem a Primarkkal való együttműködésünk következő állomását a nyári fesztivál ihlette kollekció bemutatásával. Az ékszerek egyszerű és hatékony módja annak, hogy feldobjunk egy szettet, ezért ebben a kollekcióban kiemelt szerepet kaptak, az egyik kedvenc darabom pedig az ezüst fejdísz. A farmer mindig is alapdarab volt a kollekcióinkban, és nekem is a személyes kedvencem. Most különböző hosszúságú short-okat és szoknyákat is találhattok a kínálatban. Kíváncsian várom, hogy az emberek hogyan fogják variálni ezeket a ruhákat, és remélem, hogy annyira fogják szeretni őket, mint én.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Primark (@primark) által megosztott bejegyzés

(Via)


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Lélek
Egyedülálló apa ismerkedne!
  • szerző:nuus
  • 2024. 05. 02.